"Stjæl ikke min mælk!" Mands handling udløser skænderi på internettet

Virale historier

22/05/2023

Foto: u/Vented55 & Olaf Doering / Alamy Arkivfoto
Foto: u/Vented55 & Olaf Doering / Alamy Arkivfoto

Skrevet af Emil B.

Etikketter på mad er ofte nødvendigt, når kolleger bliver i tvivl om, hvilket mad, der tilhører dem. Men en hængelås blev i det her tilfælde nødvendigt for manden.

Den heftige debat

Efter en medarbejder har efterladt sin mælkeflaske i arbejdskøleskabet med en hængelås, har mange Reddit-brugere skældt ham ud for denne 'ekstreme' foranstaltning. Sammen med billedet stillede brugeren u/Vented55 spørgsmålet: "Er det småligt eller forsvarlig tryghed i kontorkøkkenet?"

En bruger skrev fx: "Det virkede simpelt for virksomheden bare at købe mælken, som alle så kunne dele. Det virkede altid for os, og når jeg arbejdede i den offentlige sektor, organiserede hver gruppe det, så køleskabet ikke kun var mælk. Køleskabet er virkelig hovedrystende.”

Nogle kom til hans forsvar

Mange forsvarede dog medarbejderen. Fx udtalte en person: ”100 procent forsvarligt. Folk vil drikke lige ud af din mælkebeholder, og ingen respekterer andres varer i det fælles køleskab. Jeg har ikke brugt det fælles køleskab i 20 år, det eneste, der skulle til, var at se en person rode igennem alles madposer en gang, derefter var jeg ude. Køletaske + genanvendelige isposer. Hvis det ikke kan komme i min køletaske, har jeg ikke brug for det.”

En anden var også enig: "Jeg er altid glad for at dele min mælk på kontoret, men det antal gange, jeg har oplevet, at MIN mælk, som jeg købte, er helt tom uden nogen erstatning tilbudt/tilgængelig, får mig til at føle, at dette er helt berettiget. Der er intet værre end at lave en kop kun for at finde ud af, at nogen var færdig med mælken og efterlod dig høj og tør (af mælk). Som en, der plejede at købe to pints mælk hver uge, kun for at den skulle være helt tom onsdag morgen, forstår jeg fuldt ud begrundelsen."

En af kommentatorne afslørede endda også, hvordan han fik hævn over en særlig grådig kollega, der stjal madpakker: “Jeg er helt enig, efter at have fået nogen til at stjæle min mad på arbejdet. Købte engang chili spray et par millioner på Scoville skalaen og sprøjtede det på undersiden af ​​min rullepølse 'frokost'. Selvom jeg ikke ved, hvem der gjorde, så ved jeg, at nogen fik en overraskelse,” skrev han.