Stærke holdninger på spil – gør du dette i supermarkedet?

Virale historier

02/10/23 | 09:55

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En kvinde er blevet voldsomt udskældt, efter hun blev taget i at lægge en vare tilbage på hylden. Her er grunden til, at folk bliver sure.

Alle har vaner, der kan få fremmede til at gyse, hvis de ser dem. En kvinde har oplevet kritik, efter at hun blev fanget i akten på nationalt tv.

Patricija deltog for nylig i et madlavningsprogram kaldet "My Kitchen Rules", hvor deltagerne konkurrerer mod hinanden ved at tilberede en treretters menu til de andre deltagere og dommerne.

En uovervejet handling i supermarkedet

I en bestemt episode stormede Patricija ind i et supermarked for at lede efter ingredienser til en litauisk menu, hun og hendes holdkammerat skulle tilberede. Alt gik godt, indtil hun ved et uheld skubbede til en bunke skalotteløg, som faldt på gulvet. Hun samlede dem op og satte dem tilbage på hylden, hvilket chokerede seerne.

Folk hjemme foran tv'et var hurtige til at dele klippet online og udtrykke deres foragt. "Det er bare ulækkert," sagde en person. "Jeg ved, vi skulle vaske vores grøntsager, når vi kommer hjem fra supermarkedet, men ingen gør det. Så at sætte frugt eller grøntsager tilbage på hylden er bare uforskammet over for andre kunder."

En anden indskød: "Jeg plejer at tage det til en medarbejder og fortælle dem, at det faldt på gulvet. Det er det rigtige at gøre."

Forskellige meninger blandt kunderne

Nogle indrømmer dog, at de selv har gjort lignende. En person sagde endda, at de blev konfronteret af en butiksassistent, efter de havde gjort det samme. "I dag hos købmanden blev jeg konfronteret af en medarbejder, som var vred over, at jeg havde lagt appelsinen tilbage, som mit barn havde skubbet på gulvet," sagde de. "Han fortsatte med at tale om, hvordan han nu skulle vaske de 'forurenede' appelsiner."

En anden kunde syntes ikke, at der var et stort problem med det, Patricija gjorde. "Jeg ville selv lægge det tilbage," sagde de. "Hvis jeg beskadigede det, så det ikke kunne sælges, ville jeg vise det til grønthandleren og fortælle ham, at jeg tabte det. Derefter ville jeg fortsætte med min indkøbstur."

Og en anden tilføjede: "Jeg ville samle det op og lægge det tilbage. færdig, slut."

Hvad tænker du?

Måske bør man være en smule mere forsigtig, når man handler? Uanset om det er en utilsigtet handling eller mangel på opmærksomhed, kan sådan en handling i supermarkedet tydeligvis fremkalde stærke reaktioner fra både medarbejdere og andre kunder. Det er selvfølgelig vigtigt at vise hensyn og tage ansvar for sine handlinger, selv i små hverdagssituationer som denne, fortæller Ladbible i deres artikel.

Hvad havde du gjort, hvis du tabte en grønsag på gulvet i dit lokale supermarked?