Spionerer på venner og bekendte - men bare "for sjov"

Virale historier

23/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

De fleste mennesker har lidt skeleter i skabet eller fejet noget under gulvtæppet vi ikke ønsker andre skal vide. Noget mere seriøst end andet.

En selverklæret 'vogter af intime hemmeligheder' har afsløret, hvordan han hyrede en privatdetektiv til at spionere på sine venner og familie for sin egen underholdning.

Det skriver Mirror

Han forklarede, hvordan han blev 'hooked' på at afsløre hemmeligheder efter at have betalt en privatdetektiv for at finde ud af sandheden om sin nu ekskæreste.

Hyrer privatdetektiv

I et opslag på Reddit, hvor han blotlagde sin hemmelige fornøjelse skrev han: "For lang tid siden havde jeg en kæreste, som jeg oprindeligt var rigtig glad for. Men jo længere vi var sammen, jo mere lagde jeg mærke til, at der var små detaljer om hende, der ikke stemte. Hun sagde, at hun voksede op i det nordlige Canada, men så ville hun snakke om altid at gå til MLB-kampe med sin far, da hun var rigtig ung.

"[Det var] små ting som det. Hver gang jeg ville forsøge at konfrontere hende om disse uoverensstemmelser blev hun ekstremt sur på mig, og vi ville have et kæmpe skænderi." For at adskille "fakta fra fiktion" besluttede han at hyre en privatdetektiv - men var knust over at erfare, at næsten alt, hvad hun havde fortalt ham, var løgn.

"Det viste sig, at hun løj for mig om en masse vigtige ting (hun havde åbenbart en kriminel baggrund), så det er klart, at jeg slog op med hende," tilføjede han.

Interesseret i folks hemmeligheder

Men dette øgede hans interesse for at lære hemmeligheder om andre i hans liv - så han hyrede en efterforsker til at studere nære venner og familie.

Han sagde: "Jeg har hele kataloger på alle mine nære familiemedlemmer og venner. Jeg ved, at jeg ikke respekterer folks privatliv, men jeg kan ikke stoppe. Jeg har fundet ud af så intime oplysninger om folk på denne måde. Jeg fandt ud af, at min ven Jerry er sin kone utro, mens hans kone er ham utro, og ingen af dem har nogen idé om den andens sidespring.

"Jeg fandt også ud af, at en af mine kusiner næsten helt sikkert er lesbisk. Jeg har ikke til hensigt at bruge denne form for information til at skade disse mennesker, men jeg får en form for underlig fornøjelse ud af at være vogter af intime hemmeligheder. Jeg har brugt den samme private efterforsker til alle de mennesker, jeg valgte at spore. Han synes sikkert, at jeg er mærkelig, fordi jeg hyrer ham til at efterforske så mange mennesker uden grund, men jeg er ligeglad. Jeg har givet ham tusindvis af dollars i løbet af det sidste halvandet år for hans arbejde."

Jeg ville gøre det samme

I en kommentar til hans indrømmelse sagde en bruger: "Jeg ville gøre dette, hvis jeg havde penge. Jeg kommer ikke engang med undskyldninger. Jeg er helvedes nysgerrig. Jeg fortæller ikke folk, hvad jeg ved, men jeg har problemer, og jeg elsker at vide det hele."

En anden bruger tilføjede: "Hvis nogen hyrede en privatdetektiv til at undersøge mit liv, ville de blive så skuffede." En tredje bruger sagde: "Jeg mener, hvis du bare vil smide penge væk, prøver jeg at finde mine biologiske forældre... Siger det bare."