Rasende kvinde: Hendes mand vil ikke bruge toilettet

Virale historier

04/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En irriteret kone er gået på internettet for at dele sin frustration over hendes mands vane med at tisse i hendes have – efter han gentagne gange ignorerede hendes anmodninger om at bruge badeværelset i stedet.

Express.co.uk deler nyheden, hvor en kvinde i et indlæg på forummet "AmItheA******", en populær sektion af Reddit, hvor der er mulighed for at spørge om man har uret, spurgte:

"Siden vejret blev varmere, er min mand begyndt bare at gå ud i baghaven og tisse bagved skuret. Vores bagdør er lige i nærheden af ​​alle rum, hvor han tilbringer tid i løbet af dagen, så han siger, at det bare er hurtigere og nemmere."

Men som hun siger: "Jeg hader, at han gør dette, og har bedt ham om at stoppe. Han siger dog, at det ikke er en stor ting, fordi ingen af ​​naboerne kan se det (sandt), ingen kan se det fra vores hus (sandt), vores børn ved ikke, at han gør det (sandt), og han ødelægger ikke græsset, fordi han blot tisser på jorden bagved skuret (sandt)."

Hun forklarer, at årsagen til dette er, at på grund af husets særlige indretning er der ingen toiletter i stueetagen af ejendommen, hvor manden tilbringer det meste af sin tid.

"Han er ærligt talt en utrolig partner og far, og det her er bogstaveligt talt min eneste klage over ham," tilføjede hun.

Delte meninger om det

Indlægget tiltrak blandede reaktioner fra brugere derinde. Flertallet mente, at kvinden havde al ret til at være irriteret over sin partners "klamme" vane.

En særligt forarget bruger kommenterede: "Hvis han gør dette jævnligt, vil det sted til sidst lugte af mandetis som en rådden urinal!"

En anden skyndte sig at være enig: "Kan bekræfte. Min far insisterede på at gøre dette i årevis, da vi var teenagere. Områder af vores baghave lugtede af urin. Om sommeren kunne briser nogle gange føre det ind i huset. Når det regnede, ja, ingen af os ville gå udenfor."

Efter par dage senere skrev forfatteren af det oprindelige indlæg, at hun og hendes mand lykkedes med at lægge deres uenigheder til side og endelig fandt fælles fodslag:

"Jeg har besluttet ikke at kæmpe for dette og bare give slip på det. Jeg fortalte ham, at så længe han aldrig gør det, mens børnene er derude, vil jeg ikke plage ham med det."