Pensionister får livs køretur – uden chauffør!

Virale historier

18/05/2023

Screenshot: TikTok @charliefarlie88
Screenshot: TikTok @charliefarlie88

Skrevet af Emil B.

Selvfølgelig forventer man, at en person kører i en bil. Men i de her dage er førerløse biler kommet ud på vejen, og for de to ældre herrer fik de oplevelse, de sent glemmer.

Fra A til B

De 2 mænd troede blot, at de skulle ud på en almindelig køretur fra A til B. Men da de satte sig ind i bilen, mødte de en kæmpe overraskelse. Da sad nemlig ikke nogen på førersædet: ”Hvor er fyren henne?” og han kigger i retning af passagersædet: ”Åh nej, Amanda, stoler du på det.”

Bilen kører mod deres kaffe stamsted. Gentagne gange kigger de over mod førersædet, og de kan næsten ikke forstå, at rattet drejer af sig selv.

”Er du spændt fast,” spørger kvinden. ”Ja! Jeg vil være fastspændt,” siger manden. ”Jeg kommer aldrig til at glemme det her.”

Det kører derefter over et kryds. Den ene mand fortæller, at han er glædeligt overrasket over, at bilen faktisk klarer sig bedre, end hvis det havde været et menneske, der kørte bilen.

”Hvad sker der for denne her verden?”

De ældre herrer er tydeligvis imponeret over at køre i en sådan førerløs bil. Og pludselig udbryder den ene: ”Er du sikker på, at det ikke er en politibil?” og tilføjer: ”Hvad i alverden sker der Amanda?”

De fortsætter hen mod deres stoppested, og får at vide, at de er der om tre minutter. Manden med den røde t-shirt og kasket på siger: ”Det har virkelig gjort min dag, Amanda” og udbryder igen: ”Åh gud, han bliver i banen. Han bliver perfekt i banen. Se, hvor godt den drejer.”

”Tak Amanda,» siger han og ser så på bilen «Mange tak, du gjorde et perfekt job. Jeg kan ikke tro det.”

Derefter bliver de to ældre herrer sat af, og bilen kører afsted hen mod de næste passagerer.