Mor ville blot forkæle børn med badebassin: Du gætter aldrig, hvad der så sker!

Virale historier

23/06/2023

Foto: TikTok @the.wardz
Foto: TikTok @the.wardz

Skrevet af Emil B.

En mor har fået folk op af stolene efter at have delt et billede af det 'kuperede' soppebassin, hun havde købt til sine børn. Et soppebassin, som i virkeligheden knapt var stort nok til at bruge som et midlertidigt fodspa.

Glemte at læse det med småt

Det er varmt udenfor, og i den brændende hede kan det være svært at holde børn underholdt. En mor var så begejstret for at bestille et soppebassin til sine børn, at hun glemte at læse det med småt. Det endte i en katastrofe, fortæller The Mirror.

Den travle mor Samantha Ward havde det ikke godt, da hun shoppede rundt og lovede sine børn, at med tilbage ville hun tage en sjov pool at plaske rundt i.

Virksomhedsejeren og influenceren troede, at hun havde nappet et godt tilbud. Hun udså sig et soppebassin til kun 50 kr., før hun indså, at det knap var stort nok til, at et barn kunne klemme sig i det. På emballagen stod der ovenikøbet, at poolen var "fantastisk til et lille plask", og Samantha anede ikke på købstidspunktet, hvor bogstavelig beskrivelsen var.

Hvis den 37-årige havde nærlest beskrivelsen, ville hun have indset, at den kun målte 56 cm i diameter og 15 cm høj. Den var derfor på ingen måder stor nok til at spille i.

Ups...

TikTok indrømmede Samantha, der går under brugernavnet @the.wardz, at hun havde "fejlbedømt poolen" og beklagede sig: "Hvorfor? Åh, hvorfor læste jeg ikke beskrivelsen?"

Samantha fra Manchester henvendte sig til sine følgere i en video, der siden er gået viralt, og forklarede: "Det er en virkelig varm dag i dag venner. Jeg tænkte, 'lad os forkæle børnene med et soppebassin.' Det her er den pool, vi valgte. Fjollede mig, fordi jeg ikke tjekkede nogen mål. Det ligner bare et soppebassin, og der står "børnebassin", så jeg gik ud fra, at børn kan gå i det."

Samantha klippede derefter til sin fem-årige søn Jonah, der var klemt i den lille pool. Sarkastisk sagde han også: "perfekt størrelse mor!"