Mor efterladt med latterkramper, da hun så datters skolebillede

Virale historier

07/07/2023

Foto: TikTok @Paigeouhlease
Foto: TikTok @Paigeouhlease

Skrevet af Emil B.

En moren kunne ikke stoppe med at grine, da hun så sin datters utrolige skolefotografi. En uskyldig fejl gjorde den nemlig langt grovere og sjovere, end hun kun forestille sig.

Det sjove billede

The Mirror fortæller, det ellers var en rutineepisode: Datteren skulle have taget et billede. Men det blev der hurtigt vendt op og ned på. På datterens t-shirt skulle der stå 'Sasshole', men på grund af den uheldige måde den lille pige valgte at folde armene på, blev toppen foldet til siden, og det første 'S' var helt dækket til – hvilket efterlod et meget anderledes ord.

Billederne gik viralt på TikTok, efter at Paige uploadede en video, der viser det sjove øjeblik, hvor hun opdagede det. I videoen, der er blevet set over 11 millioner gange, jokede hun: "Hvis du nogensinde har troet, at du var en dårlig mor. I det mindste glemte du ikke billededagen og sendte din lille til børnehaven iført dette."

Geniale kommentarer

Den sjove video har tiltrukket mere end 20.000 kommentarer og 1,9 millioner likes. En forælder jokede: "Jeg sidder her og planlægger dette med vilje sammen med mit niårige barn."

En anden opfordrede: "Bestil, bestil, bestil!!! Jeg ville have det hængende i stuen." En tredje tilføjede: "Det er ikke et dårligt øjeblik, det er et fantastisk øjeblik, fordi din datter kommer til at have den attitude, når hun bliver ældre." En fjerde jokede: "Den fotograf vidste, hvad han/hun lavede."

Tusinder af mennesker blev efterladt færdige af grin over de sjove fotografier.

Andre kritiserede dog moren for at sende sin datter i t-shirten i skole, selvom Paige forklarede, at hun havde glemt, at det var skolefotodag.

En person rasede: "Hvorfor? HVOOOORFOR? Hvorfor ville du nogensinde have den t-shirt til et barn?". Til det svarede Paige spøgefuldt: "FORDI JEG ER EN DÅRLIG MOR. Og der står 'sasshole'."

En anden brokkede sig: "Hvorfor ville du nogensinde sende din lille til skole med det på?". Og moren svarede: "Fordi jeg er en dårlig forælder, Karen."

Foto: TikTok @Paigeouhlease