Har vi altid gjort det forkert? Video giver nyt bud på, hvordan vi skal tilberede frysepizza

Mad og drikke

03/03/2024

Foto: Screenshot, @trendkings / TikTok
Foto: Screenshot, @trendkings / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det skal da vist lige prøves!

Når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag, eller måske vågner op med grumme tømmermænd efter sommerfesten, kan det ofte være tiltrængt med den nemmest mulige løsning på at få noget mad - og for mange er frysepizza svaret.

Du har helt sikkert din egen favorit, og du har måske endda din egen måde at tilberede den. Men spørgsmålet er, om du bruger den "rigtige" metode ...

TikTok'eren Eric Grant (@trendkings) har delt en video på det sociale medie af en teknik, som han kalder et "life hack". Det er en kort introduktion til noget, der kaldes 'smash-metoden'.

Kræver lidt kræfter

Videoen viser en mand med en frysepizza, der stadig er pakkket ind i plastik, og så går han i gang med at forklare:

"Næste gang, du skal lave en frysepizza, skal du placere den på kanten af køkkenordet, så halvdelen hænger ud over kante, og så skal du slå ned på den halvdel."

Efter at have slået pizzaen på den beskrevne måde, roterer han pizzaen et kvart omgang, og så gentager han processen med at slå, inden han forklarer, hvad han egentlig har gang i:

"På den måde sørger du for, at pizzaen allerede er delt i stykker, når du tager den ud af ovnen. Så behøver du ikke gøre en kniv eller saks beskidt for at dele den, og du slipper for risikoen for krummer og tomatsovs ud over bordet."

Delte meninger

Folk var delte i kommentarfeltet med hensyn til, hvorvidt Erics hack rent faktisk ville virke, med én, der skrev: "Jeg gør det altid, det virker virkelig!!!!!!!"

"Jeg ville ønske, jeg tænkte på det, før jeg brugte 45 minutter på at dele en pizza i to for at stikke den i air fryeren," tilføjede en anden.

"Denne mand har lige ændret livet," skrev en tredje.

Mens en fjerde kommenterede: "Giv denne mand en Nobelpris!"

Andre var imidlertid mindre end imponerede, og insisterede på, at Erics trick kun ville virke, hvis pizzaen blev placeret på en bageplade - i stedet for direkte på ovnens rist.

Siden videoen blev lagt op, er den blevet set svimlende 2,9 millioner gange.