"Min nabo bliver ved med at tage to parkeringsbåse og påstå, det er hans"

Virale historier

07/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En utilfreds beboer har delt, at hans naboer forsøger at overtage de offentlige parkeringspladser på deres vej som sin egne – og han sender endda passiv-aggressive beskeder for at forsøge at påstå ejerskab.

I et indlæg på Reddit skrev han: "Er der nogen her, der har naboer, der konstant påstår, at de offentlige parkeringspladser er 'deres' egne? Min ægtefælle og jeg har kun en parkeringsplads i byhuset, vi lejer, så jeg parkerer min bil på gaden, da min bil er mindre. Vores naboer på den anden side af gaden er begyndt at være nogle idioter og efterlader passive beskeder.

Og han tilføjer: "De skriver: 'Lad venligst den forreste plads være ledig til os. Respektfuldt, ejeren,' de her fyre har tre biler og en cykel, der alle kan være i deres indkørsel ... Jeg forsøgte at gå over til deres dør for at tale med dem, og selvfølgelig svarede ingen, så jeg efterlod en besked tilbage og forklarede, at det faktisk er offentlig gadeparkering.

Han forklarer yderligere i beskeden, at "jeg gerne vil efterlade ekstra plads til en bil bag mig, hvis jeg tilfældigvis tager den forreste plads. Jeg tager ofte bare den plads, der er ledig. Jeg skrev mit navn og inkluderede endda min adresse og enhedsnummer, hvis de tilfældigvis ønskede at tale med mig. Og på typisk Seattle passiv/aggresiv vis gjorde de det selvfølgelig ikke.

"På det seneste har de idioter optaget to offentlige parkeringspladser på gaden og har brugt deres skraldespande og genbrugsbeholdere til at blokere pladserne. Så selvom jeg presser mig ind, er jeg tæt på at være fem fod inden for deres indkørsel. Er der nogen, der har oplevet dette?"

Lindre spændingerne

Brugerne på Reddit har hurtig rådet til, hvordan man kan lindre spændingerne. En person foreslår: "Jeg ville bare ignorere beskederne fra nu af. Det er tydeligt, at de ikke har til hensigt at tale, og du gør absolut ingenting forkert ved at parkere på en tilgængelig offentlig plads."