Kiggede på naboens mur - så opdagede han noget, der gjorde ham rasende

Virale historier

05/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En mand fra Sydney lever et liv i sand Big Brother stil, bare uden nogen chance for gevinst.

En mand kunne ikke tro sine egne øjne, da han så, at naboen havde besluttet at installere sikkerhedskameraer, der ikke kun pegede direkte ind i hans badeværelse - men også mod vinduerne i andre rum i huset.

Fyren, der lejer ejendommen i Sydney, Australien med sin kone og børn, var helt forvirret og spurgte, "hvordan det er lovligt", at hans privatliv bliver invaderet i så ekstrem grad.

Filmet i badet?

I en nylig TikTok-video delte manden et klip inde fra sit brusebad, hvor man tydeligt kunne se to sikkerhedskameraer monteret på siden af ​​naboens hus, der pegede direkte mod badeværelset.

Han sagde: "Så det her er bruseren. Fortæl mig, hvordan det er lovligt. Fortæl mig det venligst. Dette er et af vinduerne. Der er stadig mange flere vinduer på denne side."

Manden gik derefter til badeværelset på husets nederste etage samt køkkenet og dagligstuen og viste, hvordan kameraerne vendte mod rummenes vinduer. Han tilføjede: "Så der er sådan set fire vinduer," udover at filme gennem vinduerne dækker de også ydersiden af ​​hans hus.

Ren Big Brother

I en separat video sagde han, at han følte, at privatlivets fred var blevet "krænket", og at han "lige så godt kunne være i Big Brother-huset".

Ifølge Mirror fortæller han, at han har han spurgt det lokale politi, som "sagde, at det er lovligt" i New South Wales, og at hans nabo "tilsyneladende ikke bryder loven". Han tilføjede også: "Så, byrådet har vendt tilbage til mig [og] har ladet mig vide, at de ikke kan blive involveret".

"Dette er et civilt anliggende, og juridisk set gør hun ikke noget ulovligt. Derudover har politiet sagde, at de ikke kan gøre noget ved det." Sagde manden opgivende og tilføjede, "så jeg bliver nødt til at tale med en advokat."

Konstant klagesang

På spørgsmålet om, hvorvidt han har talt med naboen, svarede manden: "Kan ikke tale med dem, de siger, at man skal forlade deres ejendom."

I en efterfølgende video forklarede manden, at hun var flyttet ind i ejendommen for to eller tre år siden, og at han var der før hende. Han tilføjede: "Hun er kommet ind og fremsat små klager i de sidste to til tre år."

"Jeg taler om klager som skraldespande for tæt på hendes indkørsel, aircondition larmer, jeg efterlod mine skraldespande derude for længe, ​​jeg fremlejer tilsyneladende."

Over grænsen

Men det handlede ikke kun om hans opførsel, klagerne tog en drejning og inkluderede hans børn, "mine børn er for højlydte... jeg har børn under tre år, 'hvad forventer du?' Det er den type person, og nabo, hun er. Og listen fortsætter."

Folk i kommentarfeltet var forvirrede over mandens historie, hvor en person sagde: "Forstår ikke, hvordan det er okay! Den væg er din grænse, de kameraer er på din side af grænsen. Jeg ville starte en krig ."

En anden tilføjede: "Invasion af privatlivets fred. I mellemtiden skal du dække kameraerne, ringe til politiet og tage det til retten. Ellers få dem til at fjerne dem."