Mandens klamme ven var på besøg - det han gjorde i badeværelset var sidste dråbe

Virale historier

26/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Hendes mand havde en ven overnattende, der ventede på nøglerne til sit nye hus. Mens hans klamme opførsel fik konen til at overveje at sende ham på hotel.

Når nogen inviterer dig til at blive i deres hjem, er det vigtigt at opføre sig ordentligt. Men en gæst, der åbenbart ikke fik notatet, er blevet kritiseret for sine "ulækre" badeværelsesvaner ifølge Mirror.

"Svinet", som han blev stemplet på nettet, irriterede hans vært på flere måder, og hun holdt sig ikke tilbage med at afsløre hans klamme vaner.

Voks dog op

I et opslag på Mumsnet forklarede kvinden, at gæsten var hendes mands ven, som de var værter for i et par dage, mens han ventede på nøglerne til sit nye hjem. Desværre tog han sine "grimme vaner" med sig, men der var en, der til sidst fik bægeret til at flyde over.

"Mange grimme vaner, men i går var virkelig dråben. Jeg gik ind på badeværelset, efter at han havde taget et brusebad. Hans høreapparater komplet med ørevoks var blevet efterladt på min ansigtssvamp. Svampen stod på den lille hylde ved håndvasken," klagede hun.

Værten præciserede: "Der var masser af plads i vindueskarmen, hvor de kunne være blevet efterladt og ikke blevet våde. Jeg fandt det ulækkert og smed svampen ud."

Hoteltur?

I håb om syn på sagen udefra spurgte hun: "Er jeg smålig og urimelig?" Men hun blev hurtigt beroliget, hun er ikke den eneste, der ville have været uimponeret af en sådan opførsel.

"Da jeg er lidt af en strigle, ville jeg have været virkelig fristet til ved et uheld at smide dem ud.. Men i virkeligheden ville jeg nok ikke. Men hvis han fortsætter med at være sjuskede, ville jeg bede ham om at tage et hotel i stedet for," svarede nogen. Værten svarede: "Han skulle være væk i løbet af de næste par dage."