Mand blev træt af fartdjævle: Satte sine egne fartbump op

Virale historier

19/08/2023

Foto: TikTok @greenfoxmotox
Foto: TikTok @greenfoxmotox

Skrevet af Emil B.

En mand har afsløret drastiske og ulovlige foranstaltninger, som hans nabo har taget i et forsøg på at få folk til at stoppe med at køre for hurtigt gennem deres nabolag.

TikTok-bruger er baseret i Utah og har næsten 70.000 følgere, der nyder det interessante indhold, han deler på sin konto om sit liv. Steve Green (@greenfoxmotox) har for nylig lagt en video op om noget uventet, som hans nabo gjorde.

Han beskrev klippet med følgende: "Forestil dig at køre gennem dette med et brækket nakke i en ambulance."

I videoen sagde Steve: "Folk, I skal se det her," mens han grinede: "Min nabo er træt af folk, der kører for stærkt, så han gik ud og lavede sine egne fartbump."

Derefter afslørede hans video adskillige sorte bump opstillet på en gade: "De er højere end kantstenen," sagde han og pegede: "Og der er fire af dem."

Ophavsmanden fortsatte med at sige: "Disse er ikke fartbump, det er f****ng højbakker," mens han jokede: "Jeg bliver nødt til at tage min motocrossmotorcykel."

Et nærmere eftersyn

Da han kom tættere på de fartbump, som hans nabo havde installeret på deres gade, pegede Steve på kridtstreger, der markerede dem.

"Og der er allerede så mange biler, der ridser skidtet ud af alt," understregede han. I slutningen af klippet konstaterede han: "Dette er ikke lovligt – man kan ikke gøre sådan noget."

Steve understregede: "Jeg mister fandme forstanden over det."

Set mere end 700.000 gange

Steves video om sin nabos irriterende og ulovlige handling er blevet set over 700.000 gange.

"Jeg undrer mig over, om alle kan sagsøge for skader på deres bil," kommenterede en person på klippet.

"Naboen er ved at blive sagsøgt," tilføjede en anden person.

"Ham fyren har brug for nogle skilte, der annoncerer bumpene," foreslog en TikToker.