Mand svindlet for 2 millioner kroner: Så tog han sagen i egen hånd

Virale historier

21/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Anklageren er den 36-årige Tian Mougguo. Han slog kvinden og anklagede hende for at have snydt ham for 2 mio. kr.. Den foruroligende optagelse blev foretaget af en tilskuer på sin telefon den 10. oktober i Wudi County i den østlige Shandong-provins i Kina.

Vidner så med foruroligelse, mens Mougguo tævede kvinden, som nu er blevet identificeret som den 34-årige Shao Shuang, i otte minutter. Han truede offentligheden til at holde sig væk, mens han viftede med kniven. Mougguo beskyldte Shuang for at have snydt ham for mere end to millioner kroner.

I en video, der er for grafisk til at blive vist, kan han høres skrige til kvinden om at "betale ham tilbage". Han råbte: "Du snød mig for over 2 millioner! Tror du, du kan stikke af? Betal mig tilbage! Betal mig tilbage!"

Shuang forsøgte gentagne gange at undslippe uden succes. Mougguo, som var iført en hvid top, sorte bukser og en sort hat, holdt hende fast. Offeret bar en rød top, lyseblå jeans og hvide sneakers, hendes hår var forpjusket, hendes ansigt bleg, og hendes krop var dækket af blodpletter. Hun blev gentagne gange tævet, mens hun lå på den travle gade.

Ifølge lokale medier bekræftede politiet, at kvinden havde snydt adskillige personer, herunder Mougguo. Men politiet fastslog, at selvtægt ikke er acceptabelt.

Efter overfaldet blev politiet tilkaldt og lykkedes med at afvæbne selvtægtsmanden med kniven. Betjente fra Haifeng Politistation førte Shuang på hospitalet til behandling. Hun er i øjeblikket i stabil tilstand. Mougguo blev anholdt og er i politiets varetægt.

Scammet

Ifølge rapporter mødtes de to gennem en WeChat-gruppe tidligere på året. Shuang inviterede ham derefter til en "investeringssamtale". Han hævder, at hun brugte falske investerings- og finansielle oplysninger til at snyde ham for pengene.

I begyndelsen investerede han kun et par tusinde og hævede med succes provision. Da han troede, appen var pålidelig, fortsatte han med at investere større beløb.

En dag opdagede han imidlertid pludselig, at hans konto var blevet tømt, og han kunne ikke logge ind i appen. Da han anmeldte sagen til politiet, opdagede han, at der var mange andre ofre.

Kilde: Daily Star