Mand finder en hemmelig dør i sin hotelgarderobe - afslører skræmmende hemmelighed

Virale historier

14/12/2023

Foto: Screenshot, @crazyclipsonly / X
Foto: Screenshot, @crazyclipsonly / X

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt nok skummelt!

Når du bor på et hotel, tænker du nok ikke meget over, hvad der gemmer sig bag væggene - andet end en anden person, der måske sover i værelset ved siden af.

Efter at have inspiceret sin ydmyge bolig for natten, bemærkede en gæst imidlertid noget lidt mere uhyggeligt på sit værelse. 

Han fandt en hemmelig dør i hans garderobe. Hvor Narnia-agtigt dette end kan lyde, blev han derefter optaget af, hvad der gemte sig bag den hemmelige dør.

Det skriver Mirror.

Jagten går ind

Han åbnede først garderoben og fandt de sædvanlige hotelartikler derinde - bøjler, et strygebræt og et strygejern. Han kiggede nærmere, da han så dørene bagerst i garderoben.

Nogle mennesker kan måske ignorere fristelsen for at åbne en hemmelig dør på grund af frygten for det ukendte - men denne nysgerrige gæst besluttede sig at tjekke det ud. 

Han brugte sit hotelnøglekort til at åbne de små dobbeltdøre i klædeskabet, mens han filmede processen. Det lykkedes ham at kravle gennem klædeskabsdørene ind i det hemmelige rum. Han panorerede derefter kameraet rundt i det hemmelige rum bag hans klædeskab, og der var ingen lys, så det mørke mærkelige rum virkede endnu mere skræmmende. 

Som taget ud af en gyserfilm

Da han kom gennem den hemmelige dør, syntes han at være på den anden side af sit egentlige værelse, i en uhyggelig og forladt del af hotelværelset. 

Han delte den uhyggelige video på X, tidligere kendt som Twitter, og du kan se den uhyggelige skattejagt nedenfor!