Chokerende årsag: Derfor kunne par ikke få børn efter at have forsøgt i 4 år

Virale historier

14/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Et ægtepar, ivrige efter at starte en familie, blev forbløffet, da de opdagede, at de havde haft sex forkert i fire år.

Åbenbaring forklarede, hvorfor konen, på trods af regelmæssig samleje, forblev jomfru, og hun mislykkedes i at blive gravid.

Det unavngivne par på 26 og 24 år søgte professionel hjælp, efter deres forsøg på at blive gravide ikke bar frugt.

Situationen tog dog en uventet drejning, da deres læge opdagede, at konen stadig var jomfru, selvom hun indrømmede, at sex "normalt var smertefuldt" for hende.

Jordemoderen Liu Hongmei beskrev: "Parret var meget unge. Manden var 26 og kvinden 24 år. De var meget sunde, men på trods af at være gift i fire år kunne de ikke blive gravide."

Og hun fortsatte: "Der var meget stress i deres familie på grund af det," tilføjede hun.

Under konsultationen lærte Liu, at parret havde regelmæssig sex.

Konens indrømmelse af, at sex var "unormalt smertefuldt" for hende hver gang, men hun udholdt det i håb om at blive gravid. Hendes symptomer fik Dr. Liu til at mistænke en mulig gynækologisk sygdom.

Dog udtrykte Liu sit chok, da en undersøgelse afslørede, at konen stadig var jomfru.

Den chokerende opdagelse

Ifølge Kinas Guiyang Evening Post førte Lius "erfaring" hende til at undersøge kvindens anus. Det var her, at lægen angiveligt opdagede, at parret ved en fejl havde haft analsex i fire år, hvilket resulterede i deres mislykkedes bestræbelser på at blive gravide.

Læge Liu udleverede eftersigende derefter hver en håndbog til dem om seksualundervisning til parret fra Bijie City i den sydvestlige Guizhou-provins i Kina.

Hun gav dem også "vejledning" inden de blev sendt hjem. Rådgivningen syntes at virke, da nyheden om konens graviditet ankom blot få måneder senere.

De informerede angiveligt den nu pensionerede læge om, at de endelig ventede barn - ved at sende 100 æg og en levende høne som gaver til hendes tidligere hospital.

Liu sagde: "Fire års ægteskab, og hverken manden eller konen vidste, hvordan man kunne blive gravid. Par, der mangler almen viden, er meget sjældne."

Hun runder dog af med at sige: "Det er dog ikke ualmindeligt, at folk mangler eller har misforståelser om seksuel viden."

Kilde: Express