Kvindes hund leger med "ven": Så opdager hun, hvad vennen i virkeligheden er

Virale historier

18/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det var ellers en fredelig dag, hvor hunden løb udenfor. Men pludselig vendte dagen sig til at blive farlig, da hun opdagede hundens "legekammerat".

Sandy Ali var sammen med sine venner, da en af dem bemærkede, at hendes hunde legede sammen. Det forvirrede hende, da hun kun har en.

Hun kiggede ud af vinduet for at se, hvad der skete, og blev chokeret over at opdage, at det faktisk var en bjergløve.

Overvågningsoptagelser fanget afslørede hunden, der tilsyneladende glædeligt jagtede den vilde kat rundt udenfor huset i Morada, Californien.

I en samtale med KCRA forklarer hun, at på trods af at have boet i området i flere år, har hun aldrig set et af disse dyr så tæt på sit hjem i Morada, Californien: "Jeg holdte en bibelstudie i vores opholdsstue. Min ven kiggede ud og sagde: 'Åh, dine hunde leger', og jeg sagde: 'Jeg har kun én hund.' Bjergløven er virkelig smuk. Den var på et øjeblik oppe i træet med et enkelt spring."

Selvom hun er relativt sikker på, at bjergløven er flyttet videre, er hun stadig taknemmelig for sin hund, Rocco, for hans gode arbejde med at beskytte haven og for det hurtige, samarbejdende svar fra politiet i håndteringen af sagen.

Bekymret for sine naboer ringede hun 911, der sendte hjælpere fra flere instanser for at forsøge at fange dyret. Efter at have fejlet med at bedøve det, hoppede det ud af træet og løb ind på en nærliggende mark og væk.

Eftersøgningen af bjergløven fortsætter, og det lokale politi, San Joaquin County Sheriff’s kontor, har bedt folk om at være opmærksomme og holde deres kæledyr indendørs. "Det var meget overraskende," fortalte en nabo til KCRA 3 News. "Det var meget uventet."

Ali var taknemmelig for sin hund Rocco for at beskytte haven og jagte den vilde kat: "Jeg synes, Rocco har bevist, at han kan tage vare på sig selv," sagde hun.

Foto: YouTube @WKYCChannel3