Kvinder dypper sin mad i havet: Sådan smager det

Virale historier

27/09/2023

Foto: TikTok @arielmendyy
Foto: TikTok @arielmendyy

Skrevet af Emil B.

Får tanken om at dyppe din mad i det saltede, sandfyldte hav din mave til at vende sig? Du er bestemt ikke alene. En TikToker har prøvet det, og ud fra hendes ansigtsudtryk hadede hun det ikke.

Det bizarre måltid blev vist i en video delt af TikToker Ariel Mendy, der ikke er fremmed for at dele madvideoer. Normalt er de blot mindre kontroversielle.

Ariel har vist sprødt kylling og kartoffelretter, imponerende udseende sandwiches og farverige pastasalater, men intet har fanget internettet så uventet som hendes video med en bolle.

Posted tidligere på sommeren, hvor den viste videoen af Ariel, der hang ud på en båd med venner. De nød tydeligvis en picnic til havs – noget seerne måske ville være misundelige over, hvis det ikke var for det, Ariel gjorde bagefter.

I klippet greb TikTokeren en skåret bolle og gik hen til bådens kant, hvor hun uden tøven dyppede den i vandet for at gøre den dejlig og gennemblødt.

Hendes selvtillid i bevægelsen indikerer, at det ikke var første gang, denne metode blev sat i praksis, og efter at have rystet det for at fjerne eventuelt overskydende havvand, begyndte Ariel at lægge pålæg på bollen.

Derefter lagde hun toppings som tomater, majs, samt en klump ost, på. Inden hun tilføjede osten til sin frokost, gik Ariel TILBAGE til vandet og dyppede den i havet, før hun lod det salte hav-ostevand dryppe over brødet.

Så tog Ariel en stor bid af den gennemblødte ost, inden hun tyggede på bollen og gav kameraet et tilfreds blik.

Ikke begejstrede for det

Seerne var bestemt ikke imponerede. Videoen er siden blevet delt på tværs af TikTok, da forfærdede seere syede klippet sammen og spurgte, hvorfor hun omfavnede en sådan kombination.

En seer skrev: "Det bliver et besøg på skadestuen om et par dage. Jeg ved det."

En anden påpegede, at havet bestemt ikke er noget, du ønsker at inkludere i din kost, og skrev: "Glem mikroorganismerne og mikroplastikken — gennemblødt vådt brød?"