Kvinde fik tatoveret en ananas - fik et chok, da hun fandt ud af, hvad det betyder

Virale historier

18/10/2023

Foto: Screenshot, @b_brittanylewin/TikTok
Foto: Screenshot, @b_brittanylewin/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det er vist et af de tilfælde, hvor en hurtig Google-søgning havde været på sin plads ...

En tatovering er for nogle en meget stor beslutning. Det er jo alt andet lige noget, der skal sidde på din hud resten af livet (medmindre du vil igennem en hamrende dyr og særdeles ubehagelig laserfjerning).

For andre kan, i hvert fald nogle, tatoveringer koges ned til, at man synes, motivet er flot eller sjovt og bare gerne vil have en uden nogen videre grund.

Men inden, du beslutter dig for at få tatoveret noget umiddelbart harmløst, bør du lige tjekke op på, om det givne motiv måske har en skjult mening.

Ups ...

Flere brugere på det sociale medie TikTok har delt videoer, hvor de har fået tatoveret en ananas, der vender på hovedet - for de fleste nok en uskyldig tegning, men en hurtigt Google-søgning viser imidlertid, at disse kvinder måske lige skulle have brugt noget tid på research, inden de lagde sig under nålen.

En omvendt ananas bliver nemlig brugt af swingere, så andre ligesindede kan se, at man deler deres interesse.

Der findes lidt forskellige definitioner af udtrykket swingere, men i grove træk er det et udtryk, der beskriver mennesker i et længerevarende forhold, som lever ikke-monogamt - altså gerne har sex med andre og eventuelt bytter partnere med andre par.

Og nu kommer vi så til det sjove, for de kvinder, der deler deres historier på TikTok, vidste IKKE, hvad den omvendte ananas var symbol for!

For eksempel uheldige Brittany Lewin i videoen herunder, der kom på sporet af fejlen, da en af hendes vender kommenterede på den nye tatovering.