Ingen kom til 6-årigs fødselsdag: Så fik storebror genial idé

Virale historier

02/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det er virkelig frygten. At invitere hele klassen, men opdage at ingen kommer til ens fødselsdag. Dét oplevede en 6-årig dreng – men så kom hans storebror til undsætning.

En skuffende fødselsdag

Indlægget er delt på Instagramprofilen wholesomewaytostarttheday. Kavin Faftine fortæller om sin lillebrors 6-års fødselsdag: "Min mor uddelte inviationer, og en del forældre svarede rent faktisk og forsikrede, at de kunne komme."

Og han fortsætter: "Dagen kom og ingen dukkede op. Min mor var rasende, og min lillebror var virkelig ked af det. Min mor havde travlt med at ringe efter forældrene, men jeg var ligeglad med dem. For at være ærligt havde jeg blot lyst til at opmuntre min bror." 

Den drastiske beslutning

Og derfor tog storebror en drastisk beslutning: "Jeg ringede til alle mine tætteste venner, og jeg fortalte dem, at det er min brors fødselsdagsfest. Bare kom herhen, der er nok af mad. En time efter var de alle her, vi sprang rundt i huset, og jeg lærte min lillebror FIFA. Han åbnede sine gaver, og mine venner fandt faktisk noget på vejen at give ham. Vi sang tillykke med fødselsdagen, og han begyndte at græde og gav mig et knus, og vi pustede lysene ud sammen. Han glemte alt om folkene, der ikke dukkede op, og sov som en baby."  

Kommentatorer rasende

I kommentarsporet under indlægget var folk rasende på, at ingen dukkede op. En skrev: "Hvis du reagerer på en invitation til en børnefødselsdagsfest som forælder og fortæller dem, at dit barn skal med, har du bare at komme."

Og en anden skrev: "Hvem reagerer på en fest og ikke dukker op, især en børnefest, hvor der er så meget planlægning... her har forældrene skylden."

En tredje skrev: "Disse kommentarer er så triste. Jeg anede ikke, at det skete så ofte. Mine børn gik til hver fest, de var inviteret til, medmindre de var syge. Jeg ville aldrig ville såre et barn sådan."