Ingen besøgte forfatters bogsignering - så ændrede video hans liv på 24 timer

Virale historier

06/07/2023

Foto: Screenshot, @@internetfamouslol / TikTok
Foto: Screenshot, @@internetfamouslol / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det er utroligt, hvad en et tilfældigt møde og en venlig sjæl kan føre med sig!

En TikToker var ude at shoppe en dag, da han så forfatteren Shawn Warner forsøge at promovere sin bog i en butik og så 'supernedtrykt' ud over manglen på deltagere ved hans signering.

Indholdsskaberen besluttede at optage mødet med forfatteren og lagde det senere ud på nettet - uvidende om, hvor afgørende den beslutning ville vise sig at være for Warners karriere.

For godt nok kan sociale medier have skumle og mørke dybder, men nogle gange, bare nogle gange, kan de også bruges til det godes kraft.

Debutroman

I videoen - uploadet af Red a.k.a. @internetfamouslol på det sociale medie Tiktok- forklarer Warner, at bogen er hans 'debutroman'.

Romanen, med titlen 'Leigh Howard and the Ghosts of Simmons-Pierce Manor', handler om en teenagepige, der slår sig sammen med et spøgelse med flere personligheder for at løse mysteriet med hendes forældres mord, forklarer forfatteren.

Manden, der optog videoen, gjorde opmærksom på, at han ikke 'kender denne fyr' og videoen 'er ikke et sponsorat' - han 'ville bare vise en fremmed noget venlighed'.

TikToker'en købte derefter en signeretkopi af Warners bog, og forklarede, at han laver lidt på TikTok, og at han ville elske at forære bogen væk på platformen for at hjælpe med at øge bevidstheden om romanen og dens forfatter.

"Jeg forestillede mig alle de gange, jeg arbejdede så hårdt og aldrig fik nogen anerkendelse," bemærker TikTok'eren.

Tingene gik amok

Videoen af ​​TikTok'eren og forfatterens møde er siden gået viralt på platformen og har samlet over hele 17 millioner visninger.

En bruger skrev: "Awh, jeg bliver nødt til at få den bog. Det er så fantastisk, at du tog dig tid til at promovere ham!!!"

"Jeg mødte den samme herre i min genbrugsbogbutik for et par uger siden. Købte en, og han signerede den til mig. Super sød fyr, virkede bare så trist," skrev en anden.

En tredje kommenterede: "ALLE BØR KØBE DEN BOG!!!! Lad os skaffe den fyr nogle salg."

Artiklen fortsætter under videoen.

Og 'skaf den fyr nogle salg' gjorde alle helt sikkert, for på kun 24 timer blev Warner en bedst sælgende forfatter på Amazon og forbliver på førstepladsen i skrivende stund.

Idet han reflekterede over den støtte, han har modtaget, siden TikTok-videoen gik viralt, takkede Warner 'alle for kærligheden og venligheden'.

I en video på sin egen TikTok - @shawnwwrites - sagde han: "Det var fuldstændig uventet. Jeg er i chok. Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige om det i øjeblikket, jeg prøver stadig at forstå det det. [...] Tak igen for al den venlighed."