Har brugt mere end 1 mio. kr. på at blive 13 centimeter højere - hans forklaring vil chokere dig

Virale historier

13/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Nuvel, der er da også nogle ting, jeg gerne ville ændre ved mig selv, men alligevel ...

En mand er gået ekstremt langt for at bekæmpe sin lave statur ved at gennemgå ulidelige operationer for at vokse hele 13 centimeter.

Daily Star beretter om Moses Gibson fra Minneapolis, USA, oplevede "højdediskrimination" fra en ung alder, og hans 165 centimenter gjorde, at han måtte kæmpe for damernes opmærksomhed.

Spirituel healing og benbrækkermetoder

Den 41-årige prøvede medicin, der lovede at hjælpe ham med at vokse, og nåede endda ud til en "åndelig healer" i hans jagt på en højere figur.

Men han opgav næsten håbet, indtil han stødte på en smertefuld procedure, der involverer at brække flere knogler.

Moses voksede otte centimenter efter at have gennemgået sin første operationsrunde i 2016 og håber nu at nå sin drømmehøjde på 178 cm i juni efter at have gennemgået en anden operation.

Han har brugt i alt $160.000 på de intense procedurer, men siger, at det er det hele værd efter at have været ulykkelig i årevis.

"Alle mine venner var højere end mig"

"Selv da jeg gik i gymnasiet, var jeg altid utilfreds med min højde. Så langt tilbage som da jeg nok var 15 år, indså jeg, at de fleste af mine jævnaldrende var højere end mig. Det begyndte gradvist at komme til mig. Jeg havde det bare ikke godt med mig selv, jeg var utilfreds med det det meste af tiden."

Moses fortæller, at hans højde begyndte at påvirke hans selvtillid og datingliv.

Han tilføjer: "Jeg plejede at kunne lide tøj og sko, men jeg begyndte ikke at føle mig glad, da jeg tog dem på, og jeg ønskede at se bedre ud."

"Det var min selvtillid generelt, især med damerne. Jeg plejede at putte ting i skoene for at få en lille smule højde, men det var ikke særlig meget."

"Folk kom med kommentarer. Nogle gange var det ikke på en ond måde eller havde til hensigt at gøre ondt, men de sagde 'hold da op, du er lav, mand' eller lavede en joke ud af det."

Kunne ikke genkende sig selv

Moses besluttede, at han ville gøre noget ved sin højde og begyndte at søge efter måder at vokse på, og vendte sig til nogle usædvanlige metoder.

Han forklarede: "Jeg er en stærk, sej fyr, så jeg var aldrig deprimeret over det, men jeg søgte for at se, hvad jeg kunne gøre ved det."

"Jeg købte medicin på nettet, som lovede at give dig den højde, du leder efter. Jeg tog det et stykke tid, før jeg indså, at det var noget sludder og stoppede det."

Da intet virkede, stødte en desperat Moses på en procedure på internettet efter at have startet på college og besluttede sig straks for, at han ville fortsætte med den.

1,2 millioner kroner for brud

Moses arbejdede i tre år som softwareingeniør om dagen og Uber-chauffør om natten for at spare op til 500.000 kroner op til den første operation.

I marts brugte han yderligere 700.000 kroner på en anden operation, hvor læger brækkede hans skinneben og fibula og skruede magnetiske, lemmeforlængende søm ind i dem.

Moses skal nu bruge et højdeforlængende apparat tre gange om dagen for at trække den afskårne knogle fra hinanden en millimeter ad gangen.

Det virker ved at opmuntre kroppen til at skabe nyt knoglevæv for at udfylde hullet, indtil han endelig når sin ønskede højde på 1,78m.

Hurtige resultater

Efter operationen på fire og en halv time sagde Moses, at han fik "kraftig" smertestillende medicin, men indrømmede, at det stadig var "virkelig smertefuldt" til tider.

Men operationerne har været med til at forbedre hans selvtillid og evne til at tale med kvinder, og han har endda fået en ny kæreste.

"[Efter den første] blev jeg mindre tøvende og mindre bekymret for resultatet, når jeg talte med kvinder. Jeg har nu en kæreste," sagde han.

Han tilføjede: "Jeg begyndte at bære shorts og tage helkropsbilleder, som jeg aldrig plejede. Det er en skør ting, ingen burde føle sådan."