Han gav hendes diamanter væk - du gætter aldrig, hvordan hun reagerer

Virale historier

20/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En ung dreng ville give sin lærer en gave som tegn på, hvor meget hun betød for ham.

En lærer har delt en chokerende oplevelse efter at have åbnet en kærligt pakket gave fra en elev.

Det skriver Mirror.

Den forbløffede lærer sagde, at hun fik gaven for mange år siden, men husker den stadig den dag i dag, og hvem kan bebrejde hende i betragtning af omstændighederne?

En lærer man husker

Kvinden plejede at undervise otte-årige, og det var en af disse elever, der gjorde alt for at overraske hende.

"En morgen præsenterede en meget sød, følsom lille dreng mig stolt en lille gaveæske, som han tydeligvis havde passet meget på at pakke ind og dekorere," huskede hun i et indlæg til Quora.

"Han insisterede på, at jeg skulle åbne den med det samme. Jeg var chokeret over at åbne æsken og finde et meget stort par diamantøreringe, der så ud til at være sat i platin."

Smykkeelskeren fortsatte med at forklare, at hun var overbevist om, at øreringene var den rigtige vare, så hun lavede en plan.

Da hun ikke ville gøre den unge i forlegenhed, som ikke var 'den type knægt, der ondsindet ville stjæle fra sin mor', tog hun imod gaven. Men så snart frokosten kom, ringede hun til drengens forældre.

Voksen med egne børn - stadig genert

"I min frokostpause ringede jeg til hans mor og forklarede situationen. Hun var ejendomsmægler og arbejdede i nærheden af skolen. Hun kom forbi og bekræftede, at det var hendes diamantøreringe, og jeg returnerede dem selvfølgelig til hende. Hun fortalte mig, hun ville håndtere det blidt derhjemme."

Men historien sluttede ikke der. Moren hjalp sin søn med at udvælge en sød gave til sin lærer, da hun var klar over hans plan, og dagen efter gav han hende en englefigur. "Han valgte englen 'for at beskytte mig mod de dårlige børn'," hævdede læreren.

Hun tilføjede: "Denne historie skete tilbage i begyndelsen af 90'erne! Denne 'lille dreng' er nu voksen med sine egne to sønner! Jeg stødte faktisk på ham for et par år siden på en restaurant i byen, som jeg plejede at undervis i. Han er stadig sød og genert."

Opslaget har siden fået over syv millioner visninger og hundredvis af delinger fra glade læsere. En person roste: "Pænt håndteret af både dig og din mor. Elsker det!"

"Bifald rundt omkring til dig, knægten og hans mor," samstemmede brugere. Nogen tilføjede: "Lærerne er de bedste og efterlader en så mindeværdig indvirkning på så mange af os!"