"Forkert køn" afsløret: Så tog sagen en højst uventet drejning

Virale historier

26/05/2023

Skrevet af Emil B.

Nogle mennesker håber måske på et andet køn, hvis de et barn i forvejen. Men den her kvinde kunne ikke skjule sin frustration over, at hun ikke fik det køn, hun havde håbet på.

Den overraskende reaktion

En gravid kvinde var ude af stand til at skjule sine følelser ved en kønafsløring, efter hun fandt ud af, at hun ville få en anden babypige. Videoen blev delt på populære videostreaming TikTok af brugeren @aintyoukyb - som kan prale af mere end 1.500 følgere - og siden har overgået 690.000 visninger til dato.

I videoen ser vi, hvordan kvinden reagerede i frustration. Hun fik et knus af sin veninde, men vrikkede sig fri af den. Derefter stormede hun af sted uden for kameraet syn.

Under opslaget skrev TikTok-brugeren til den virale video: "Jamen, jeg er stadig i chok," og hun tilføjede: "POV: Når du ødelægger dit køn, afslører du, fordi du ikke ville have en anden pige," forklarede personen."

Delte kommentarer

Efter videoens upload har TikTok indsamlet over 10.700 svar fra seere, der tog til kommentarsektionen for at diskutere den forbløffende video.

I forbindelse med kvindens ked af det, tog en anden bruger til sig kommentarerne og skrev: "Jeg føler smerten. Jeg havde seks piger, men fik aldrig en dreng."

På den anden side forsikrede en anden kvinden om, at hun skulle være glad, da hun skrev: "Jeg har fire søde piger, og jeg ville ikke ændre det for noget i denne verden. GIRL MOMS ROCK: det er så sjovt!"