Flyttede sæde under flyvetur - gør årsagen hende til en skurk?

Virale historier

04/06/2023

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det er ikke altid lige fedt at rejse. Tre passagerer måtte sande, at det er svært at gøre på en ordentlig måde.

Ifølge Mirror er en kvinde er blevet stemplet som 'fedfob' for at flytte flysæder efter at være blevet klemt mellem to passagerer af større størrelse.

Den 19-årige forklarede, hvordan hun blev tildelt det midterste sæde på sit fly fra Las Vegas til New York, en tur på fem timer.

Forståede stewardesse

Men efter en time spurgte hun en stewardesse, om hun kunne skifte plads, da hendes sædenaboers skuldre og lår var 'ovenpå hendes' på begge sider. Hun tog til Reddit og sagde: "Begge folk ved siden af mig var store. Jeg ville ikke have noget problem med dette i nogen anden situation, men flysæder er frygtelig små, og ingen af mine naboer var i stand til at passe komfortabelt ind i deres sæder. .

"Jeg gik hen til stewardessen og forklarede situationen så privat og nænsomt, som jeg kunne, og jeg spurgte, om der var andre ledige pladser. Det lykkedes hende at finde en plads et par rækker bag min, som jeg kunne sidde på."

Den unge kvinde samlede "akavet" sin taske under sit sæde uden at sige et ord - og flyttede sig til det tomme sæde længere tilbage i flyet.

"Resten af flyveturen gik fint," tilføjede hun. "Da jeg dog stod af, ventede kvinden, jeg tidligere sad ved siden af, på mig."

Konfrontationen

"Hun fortalte mig i bund og grund, at jeg havde gjort hende og den anden mand forlegen, og at det er svært nok at rejse i store størrelser uden at 'folk behandler fedme som en smitsom sygdom'.

"Hun sagde også, at jeg gjorde det til en offentlig demonstration for alle, at passagerer i store størrelser er en 'ubehag' og åbnede døren til fedtfobi på fly."

Mens hun forsøgte at håndtere situationen så skånsomt som muligt, er hun blevet efterladt i tvivl om, hvorvidt hun "bare skulle have holdt det ud".

Hun spurgte Reddit-brugere: "Jeg mente virkelig ikke, at det skulle forstås på den måde, men jeg kan godt se, hvorfor det gjorde, og alle på flyet så mig flytte mig, så nu spekulerer jeg på, om jeg bare skulle have holdt ud , det var ikke sådan, at jeg blev kvalt eller noget."

Har flyselskaberne skylden?

Som svar sagde en bruger: "Du lavede ikke en 'offentlig demonstration' og bidrog ikke til fedtfobi på nogen måde. Du var ikke tryg, og du bad diskret om en anden plads. Hun er et *** hul for at sige det."

"Det største r**hul er flyselskaber for at gøre sæderne mindre de sidste 20+ år. Det stinker nu sammenlignet med da jeg fløj i 90'erne."

En anden bruger tilføjede: "Hendes vrede er uberettet. Hun kan gå videre og være sur på flyselskaberne for ikke at tage imod folk af hendes størrelse, men det er en helt normal menneskelig reaktion ikke at ville røre ved en, du ikke kender, og at tage initiativ til at det ikke sker."

En tredje bruger sagde: "Du er ikke et ***hullet, og jeg er tyk. Det bedste svar ville have været at sige 'disse sæder/flyselskaber er virkelig fedt-fobiske og designet til at gøre os utilpas, så jeg tænkte, at hvis der var en måde at give dig mere plads på, det var den venligere ting at gøre'."