Far tog direkte til stadion fra kulminen: Ville for alt i verden ikke misse søns første kamp

Virale historier

24/06/2023

Foto: Facebook @RickKarleWVTM13
Foto: Facebook @RickKarleWVTM13

Skrevet af Emil B.

En familie havde svært ved at få enderne til at mødes. Faren fik derfor heldigvis et arbejde i en kulmine. Men en dag havde han udsigt til at misse starten af baseball kampen, der var hans søns allerførste af slagsen. Derfor tog han en drastisk beslutning.

Tog direkte fra kulminen over til kampen

Han vidste, at han ikke ville nå kampstart, hvis han tog hjem for at tage et bad først. Derfor tog han beslutningen: han ville skyndte sig direkte fra arbejdet over til stadion.

Han ringede til sin kone, Mollie, og fortalte det. Hun svarede: "Jeg tager børnene med til arenaen og møder dig der," fortalte hun til sin mand med stolthed i stemmen og tilføjer: "Jeg vidste, at Michael ville være på station før start. Det var så vigtigt for ham at være sammen med Easton før kampstart."

Skilte sig voldsomt ud

Da hun satte sig på sin plads, så hun en mand, der skilte sig voldsomt ud: "Han var beskidt, med sod i hele ansigtet. Han så meget træt ud, men han smilede til sin søn, og hans søn krammede ham og kravlede på ham - de så virkelig glade ud sammen." Drengen var tydeligvis lykkelig over, at faren kom og så den første kamp med ham.

Hele stadion blev også lykkelig over at se det, og det gik ikke Kentuckys træner, John Calipari, næsen forbi, der kom med et rørende svar.

Kentucky-træner genkendte sin egen historie i oplevelsen

Kentucky-træner John Calipari tweetede billedet og skrev følgende: "Min egen families amerikanske drøm startede i en kulmine, så dette billede rammer rent i mit hjerte. Ud fra hvad jeg har hørt, stormede han fra kulminen og til kampen. Jeg kender ham ikke, men jeg har VIP-billetter til ham og hans familie!"

Mollie fortæller videre, at træneren har kontaktet dem og givet dem muligheden for at besøge alle spillerne, der glæder sig til at møde denne dedikerede fan. Og hele familien kan ikke vente.