Et par opkalder sit barn efter onkel: Hans reaktion vil få dig til at tude

Virale historier

16/09/2023

Foto: LADbible
Foto: LADbible

Skrevet af Emil B.

Oplev det uforglemmelige øjeblik, hvor en nybagt onkel møder sin nyfødte nevø for første gang!

At have søskende kan sammenlignes med at balancere på en knivsæg. Enten vokser du op og føler, at de er det bedste, der nogensinde er sket for dig i hele verden, eller du drømmer måske om, at dine søskende aldrig havde eksisteret og ser dem som en konstant plage.

Heldigvis for disse to brødre befinder de sig i den første kategori og har et hjertevarmt forhold til hinanden.

Hjertevarmende reaktion

I en video, der er blevet uploadet på Facebook og delt af LADbible, får internettet et glimt i fødestuen hos den ældre bror og hans partner.

Den yngre bror er fuldstændig betaget af sine nye nevø, som han holder i armene, mens den nye mor filmer interaktionen og fanger øjeblikket, hvor den helt nye onkel bliver indviet i overraskelsen.

Den kærlighedsramte onkel har ingen anelse om, hvad der venter ham. Nye babyer har en måde, at fuldstændig omslutte dig i en lyserød tåge, hvor alt er vidunderligt, og du glemmer alt omkring dig i et øjeblik. At holde en nyfødt baby er den ultimative dopaminrus, og denne onkel var fuldstændig fordybet.

”Dette er det sødeste, jeg nogensinde har set i mit liv,” siger onklen, før hans bror spørger, ”Vil du gerne vide hans navn?.”

Gør dig klar til at udløse et kæmpe smil, for det er simpelthen en elskværdig interaktion. Mens den forbløffede onkel stadig holder babyen, informerer hans bror ham om, at babyens navn er ”Brooks Hayden Stone.”

”Er du seriøs?” spørger den nybagte onkel.

Hans reaktion på erkendelsen af, at hans første nevø er opkaldt efter ham, er uvurderlig. Se hele den hjertevarmende interaktion nedenfor. Artiklen fortsætter under videoen.

Topleder går i en anden retning

Selvom det kan være meget emotionelt at opkalde sit barn efter ens søskende, er der andre som går den helt anden vej. Eksempelvis har en af de mest omdiskuteret topleder i verden Elon Musk, gået i netop denne retning som måske deler vandene. Han har valgt at opkalde sit barn for X Æ A-12 Musk.

Navnet består af følgende:

·      Den ukendte variabel (X).

·      En reference til kunstig intelligens eller kærlighed (Æ).

·      En hilsen til parrets yndlingsluftfartøj i form af en forgænger til SR-17 (A-12).

Således blev vi så meget klogere (og/eller lidt mere forvirrede).