Eduardos kone hjalp hjemløse i kirken: Det hun virkelig havde gang fik politiet tilkaldt

Virale historier

03/09/2023

Foto: Screenshot, @Metropoloes / Twitter
Foto: Screenshot, @Metropoloes / Twitter

Skrevet af J. Bøgen

Eduardos kone skulle bare lige ud for at hjælpe en hjemløs mand, men da hun ikke kom hjem igen, besluttede Eduardo sig for at lede efter hende.

Eduardos kone skulle bare lige ud for at hjælpe en hjemløs mand, men da hun ikke kom hjem igen, besluttede Eduardo sig for at lede efter hende. Han fik et chok da hun så, hvad hun havde gang.

Da Eduardo ankom til det område, hvor hans kone angiveligt skulle hjælpe hjemløse, fandt han hende i en hed omgang sex. Det skete i en bil sammen med den hjemløse mand, som hun angiveligt skulle hjælpe.

Hele seancen blev optaget på et overvågningskamera. De viser Eduardo banke på motorhjelmen på køretøjet og derefter på vinduerne. Til sidst åbner han døren ind til bilen, og så kigger hans kone ud af bilen.

Eduardo tror, at hans kone har været udsat for et overgreb, så da en mand stiger ud af bilen og forsøger at flygte, så jagter Eduardo, der til daglig er personlig træner, ham og slår ham.

Konen kommer herefter ud af bilen of trygler Eduardo om ikke at slå den hjemløse mand. Flere naboer henvender sig og forsøger at få situationen under kontrol.

Til sidst ankommer politiet, der tager parret med til politistationen.

Politiets efterforskning udelukkede voldtægt.

Efter sagen forklarede Eduardos kone, at den hjemløse havde spurgt om penge. Da hun ikke havde nogle penge, havde han spurgt efter en bibel. Det havde hun heller ikke, i stedet havde hun taget et billede af ham til sin Instagram. Herefter havde manden spurgt om et kram, hvilket hun havde givet ham. Derefter satte de sig ind i hendes bil og aftale om at mødes dagen efter.

De mødtes dagen efter og havde sex indtil de blev overrasket af Eduardo.

Du kan se videoen i opslaget nedenfor.