Datteren smagte forældres mad: Fik en ubehagelig overraskelse, da regningen kom

Virale historier

11/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Familien skulle blot ud at spise med deres datter. Og hun ville smage noget af forældrenes mad. Derfor gav beværtningen hende en tallerken, men da regningen kom, blev de efterladt målløse.

Italienske gæster på en restaurant blev chokerede, da tjenerne opkrævede 2 euro for en tom tallerken, så deres datter kunne smage på pastaen. Italienerne gjorde nar af restauranten for den usædvanlige opkrævning, og den regionale guvernør fordømte det endda.

Ida Germano, ejeren af Osteria del Cavolo i Finale Ligure, fortalte The Times, at opkrævningen var gyldig, fordi flere tallerkener at gøre rent betød mere arbejde. Hun præciserede, at omkostningen ved at levere og vaske ekstra tallerkener, så moderen kunne lade sin datter smage på pastaen, ville være "mere arbejde".

Ikke de eneste med ekstra priser

Familien er en blandt flere, der har fået "serveret" ekstra priser. I en anden prisskandale blev et par, der bad om en ekstra teske, så de kunne dele en dessert, opkrævet 1,50 euro. De blev opkrævet for fornøjelsen ved at bruge to teskeer til at spise crema catalana, som de havde på pizzeriaet nær Alba, i det nordlige Piemonte.

I en anden sag blev et andet par opkrævet 2 euro ekstra for at skære deres sandwich over, så de kunne dele en. En utilfreds kunde delte et fotografi af kvitteringen online som bevis på den forvirrende opkrævning. Udskriften fra den 18. juni viser tydeligt, at Bar Pace havde opkrævet 2 euro (1,70 pund) for privilegiet ved at skære deres fancy sandwich i to.

På listen er det anført som 'diviso da meta', og det oversættes til engelsk som 'delt i halve'. Den samlede pris hævede den allerede dyre toast vegetariano e patatine (grøntsags-toast og chips) på 7,50 euro (6,46 pund) op til 9,50 euro.

Ejeren af baren, som ikke er navngivet, svarede igen i italienske medier og sagde, at "yderligere anmodninger har en omkostning. Hvis en kunde beder mig om at lave to portioner toast, skal jeg bruge to underkopper, to servietter og gå til bordet med to hænder. Det er sandt, at kunden altid har ret, men det er lige så sandt, at yderligere anmodninger har en omkostning."