Restaurantgæst med usselt ønske: Så tog tjener vild hævn

Udland

09/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En note efterladt på en restaurantbon af en medarbejder har skabt en del røre online. Det skete, efter en person på pubben lod sin frustration koge over på en ordrebon.

Medarbejderen lod følelserne få overhånden og tilføjede en kommentar til ordren. Det skete, da en gæst på Cornish Arms i Melbourne, Australien, bad om isterninger i deres vin.

Det skriver Dailystar.co.uk.

Men det ser ud til, at den person, der havde betjent dem, var mindre imponeret over forespørgslen. Da de registrerede ordren, tilføjede de deres egen kommentar til anmodningen om is i vinen.

Der stod: "Terre Forte Pinot Grigio - is til den forbandende bogan."

"Bogan" er australsk slang for en person, hvis tale, påklædning, attitude og opførsel anses for ufint eller usofistikeret.

Højlydte reaktioner

Et billede af bonen blev lagt på Reddit. Og kommentaren har skabt røre online, da folk mente, at beskeden var upassende.

En person sagde: "Hvis du ikke kan udføre dit arbejde uden at vise grundlæggende menneskelig respekt, skal du finde en branche, der begrænser din kontakt med menneskerne."

En anden tilføjede: "Det er faktisk meningen, at den skal drikkes ved omkring 10-13 grader – ikke de høje 25-35+ grader, vi får.

En tredje skrev: "Temperaturen på vinen påvirker smagene på en lignende måde som ost.

Reprimande fra overtjener

Tre dage senere modtog Cornish Arms en klage fra kunden den 25. juli.

Restauranten fortalte 7News: "Personalet blev talt til og mindet om deres arbejdspladsansvar, og det unge personalemedlem trådte derefter frem for ledelsen og var meget undskyldende og forstod ikke, at det ville blive udskrevet på kundens bon.

"Hun er blevet talt til og sat på en prøvetid på tre måneder. Hendes kommentar afspejler på ingen måde The Cornish Arms' værdier, og vi vil fortsat uddanne og træne personalet for at sikre, at virksomheden udvikler sig. Kunden er siden blevet talt med og vil snart vende tilbage for et måltid på vores regning."

Foto: Reddit