Butikskunde tilkaldte politiet over servicehund: Ender selv med at blive ført væk

Virale historier

25/5/23 | 08:08

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det blev til noget af et drama i det indkøbscenter.

En kvinde fik det sidste grin af en 'gal kunde', der grusomt hævdede, at hun var 'for ung til at være handicappet' og kun var det for at få opmærksomhed.

Det skriver Mirror

Den unge kvinde forklarede, hvordan hun handlede med sin servicehund, da en anden kunde begyndte at lave en scene.

Var bare ude og købe ind

Forarget over, at hunden var i butikken, begyndte shopperen at beskylde hende for at snyde om sit handicap, så hun kunne bringe den 50 kilo tunge hund af rasen Cane Corso ind i butikken.

Den unge kvinde delte sin historie på det sociale medie Reddit

"Jeg har et usynligt handicap og en servicehund. Hun kan give signal i tilfælde af hjertestop. Jeg medbringer hende overalt, og det har været så stor en livskvalitetsforskel for mig," skriver kvinden og fortsætter:

"I går var jeg i Bulk Foods og købte nogle forsyninger og tog min hund med. Mens jeg købte slik, begyndte en pige i nærheden at græde. Moderen gik hen og begyndte at kræve, at jeg forlod butikken med det samme. Jeg prøvede at fortælle hende, at min hund arbejdede og ikke var et kæledyr. Hun troede mig ikke, fordi jeg var for ung til at have et handicap."

Kræver hun forlader butikken

Moren fortsatte med at forklare, hvordan hendes datter har autisme og var "skræmt" - så hun burde forlade butikken uanset hendes handicap.

"Jeg nægtede og fortsatte med at handle. Jeg gik simpelthen til et andet område af butikken for at få resten af ​​tingene på min indkøbsliste," fortalte kvinden og tilføjede: '

"Kvinden var nødt til at tage sit barn med og forlade butikken, fordi hun var for bange. Hele tiden sagde hun, at jeg skulle skamme mig over, at jeg skræmte et barn og nægtede at gå."

Men til sin store forfærdelse stødte den unge kvinde ind i mor-datter-duoen i Walmart blot uger senere, hvor hun igen beordrede hende til at forlade butikken, da hendes hund forstyrrede hendes datter.

"Jeg begik den fejl at ignorere min hund, da hun gjorde opmærksom på min puls. Jeg endte med at blive rigtig svimmel og forpustet og måtte sætte mig ned i hjørnet af butikken, mens jeg lavede vejrtrækningsøvelser. Jeg må have været på gulvet i omkring 10 minutter. I løbet af den tid kom en medarbejder hos Walmart over for at tjekke mig og spørge, om jeg var okay."

Ringer til politiet

Mens kvinden lå der på gulvet så barnet hende og begyndte at skrige og græde af frygt.

"Denne gang forlod kvinden ikke butikken med sit barn, der havde en nedsmeltning. I stedet havde hun den frækhed at ringe efter politiet," fortæller hun og fortsætter:

"Til sidst dukkede politiet op, og hun blev ved med at råbe, at jeg forfalskede at have et handicap, fordi jeg var for ung til faktisk at blive handicappet, og at det var ulovligt for mig at have min servicehund i nærheden af ​​mad indendørs."

Da den unge kvinde ville rense sit navn, viste hun politiet sine journaler og dokumenter, der viser, at hunden er et fuldt trænet hjælperdyr.

Det medførte at kvinden der var kommet med den vildeanklage blev smidt ud af Walmart med forbud mod at komme tilbage det næste år, og at politiet gav hende en advarsel for at spilde deres tid, hvorefter de eskorterede hende ud af butikken.