Kvinde i chok: Supermarked krævede ID for at hun måtte låne toilettet

Virale historier

04/5/23 | 08:12

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden var ude at køre en tur da hun pludselig skulle på toilet.

En kvinde er blevet forarget efter at være blevet bedt om at vise sit ID for at bruge badeværelset i et supermarked.

Det skriver Mirror

Den 22-årige fra Seattle, Washington, forklarede, hvordan hun kørte hjem med sin kæreste, men var nødt til at stoppe ved et supermarked for at bruge deres faciliteter.

Beder om koden til toilettet

Hun bad høfligt butiksmedarbejderen om deres badeværelseskode - men blev bedt om at vise sit ID for at sikre sig, at hun var 'gammel nok' til at bruge deres toilet.

Kvinden lavede et opslag på det sociale medie Reddit hvor hun fortalte sin historie.

"Mens vi var ude at køre, sagde jeg til ham, at jeg skulle tisse, så vi parkerede ved en nærliggende Safeway. Vi gik ind i butikken og ned ad trappen mod badeværelset, hvor en kvindelig leder stod og fungerede som en sikkerhedsvagt," fortæller kvinden og fortsætter:

"Jeg spurgte hende, hvad badeværelseskoden var. Det er almindeligt, at dagligvarebutikker i Seattle har koder at indtaste på grund af den store hjemløse befolkning. Hun fortsatte derefter med at bede mig om mit ID, fordi de kun må have 25 børn i butikken ad gangen."

Nedladende og udmyget

På trods af at kvinden forsøgte at forsikre hende om, at hun er gammel nok, nægtede lederen hende adgang til badeværelset, indtil hun fremviste sit ID.

"Frustret og ved at tisse i bukserne, trak jeg min pung frem og viste hende mit ID," fortalte hun i opslaget og tilføjede: "Hun tager det ud af min hånd og ser nærmere på det, som om hun ikke tror på at jeg ikke er et lille barn, selvom jeg ser meget ung ud."

Endelig tilfreds fortalte lederen hende koden og gav hende lov til at bruge badeværelset.

Kvinden sagde: "Det var det faktum, at hun var nedladende, da jeg fortalte hende, at jeg ikke er et barn på grund af mit baby-ansigt, det gjorde mig vred. Ja, [den del af] hendes job er dumt. Men det betyder ikke, at hun behøvede at behandle en tilfældig person sådan, bare fordi det er 'politik'."

Et underligt job til en leder

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger:

"Det ser ud til, at der er spildt meget tid, når en leder overvåger toilettet. Jeg forstår godt, at de gerne vil forhindre børn i at lave noget rod, men det ville give mere mening at ansætte en person til minimumsløn til at holde øje med toilettet og holde lederen i gang med egentlige lederting som at drive medarbejderne og holde butikken rentabel."

En anden bruger tilføjede: "De må indse, at hvis du tisser i bukserne, mens de spilder tid på at tjekke dit ID, så skal de rydde op i det, ikke?"

En tredje bruger sagde: "Hvordan vover du at udføre en normal kropsfunktion!? Jeg boede i Miami, og jeg hadede det absolut, fordi ingen stolede på, at du brugte badeværelset. Jeg forstår, at nogle mennesker bruger det til ting, der ikke er så passende, men det er en normal kropsfunktion!"