Bremsede i sidste øjeblik: Forskrækket kvinde viste sine 'forlygter' som tak

Virale historier

08/07/2023

Foto: VK
Foto: VK

Skrevet af Magnus Møller

Det kom helt uventet. En ung russisk kvinde stirrede ned på sin mobiltelefon, da hun krydsede en travl vej. En opmærksom bilist bremsede i sidste øjeblik, hvilket fik den uopmærksomme kvinde til at give en overraskende tak.

Det er en video, der har taget det østeuropæiske sociale medie VK med storm. Optagelsen blev lavet af et bilkamera i Sankt Petersborg sidste mandag, og viser noget, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Hvis du er bruger af mediet, kan du se videoen her.

Videoen viser en bilist køre hen imod et travlt kryds og bremse langsomt ned. Pludselig krydser en ung kvinde vejen (ved siden af fodgængerovergangen). Kvinden stirrer ned på sin smartphone.

Bilisten er nødt til at bremse hårdt op. Kvinden bliver skræmt og løfter armene. Hun kommer hurtigt til sig selv og får tilsyneladende en idé.

Synligt opløftet begynder hun spontant at danse midt på vejen, åbner sin bluse og viser de forbavsede bilister sine bryster. Derefter går skønheden videre.

Den korte video blev uploadet på russiske sociale medier samme dag og er siden blevet flittigt delt.

Mange indbyggere i Sankt Petersborg ville selvfølgelig gerne vide, hvem den bramfrie kvinde er. Og om videoen overhovedet er ægte.

Det lykkedes senere for nyhedsplatformen Fontanka at opspore kvinden. Hun fortalte, at hendes navn er Irina, og at hun er "psykolog og sexolog".

Om næsten-ulykken siger Irina, når hun tænker tilbage på episoden, at: "Jeg var overvældet af taknemmelighed, fordi han ikke ramte mig, og fordi jeg stadig var i live. Jeg besluttede at gøre noget godt for bilisten."

Du kan se videoen hos Fontanka ved at følge dette link.