19-årigs liv blev vendt på hovedet, da han tog DNA test for at finde sin biologiske familie

Virale historier

13/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En 19-årig ung mands jagt på den familie han aldrig havde kendt førte til en sandhed, der for de fleste, virker uhåndgribelig

På internetforummet Reddit delte en ung mand resultat af en hjerteskærende jagt på sin biologiske familie, en historie, der krydsede landegrænser, bød på brudte og genskabte bånd, et ældre ægtepar og op til flere ligeglade narkomaner.

Forladt i indkøbscenter

Ifølge den unge mand var han selv og hans teenagestoresøster blevet adopteret af et ældre ægtepar, hvor han stadig boede.

Ægteparret havde fundet dem forladt af deres narkoafhængige forældre i et lokalt storcenter, da han kun var et par måneder gammel. Senere skulle han lære, at hans forældre var omkommet i en bilulykke.

Efter længere tids kamp hos de lokale myndigheder havde de fået lov at adoptere ham og søsteren, han kalder Rose. Årene i hans adoptivfamilie beskriver han som fyldt med varme og kærlighed, men han anerkender, at det var mere held end forstand, der førte dem til den situation.

DNA-test førte til Jennet

Hele lavinen startede, da en kammerat tilbød den 19-årige en DNA-test, så de kunne se om andre i hans familie var registreret i DNA-databasen.

Vennen havde taget testen med for at hjælpe, da Rose ikke var synderligt interesseret i at videregive information om deres familie.

Testen viste sig, at give den unge mand en masse interessant baggrund om hans familie, men vigtigst af alt kunne han se et familiemedlem, Jennet.

Alt var løgn

Han skrev til Jennet med det samme, og de blev hurtigt enige om at mødes bag om ryggen på Rose.

Det var tydeligt for dem begge, at de var beslægtede, men de var i tvivl om, hvad deres relation var.

Dette spørgsmål stod dog klart for Jennet, da han spurgte om hun havde nogle søskende. Jennet fortalte, at hun havde en to år ældre storesøster, der var stukket af hjemmefra som 15-årig, efter at hun var blevet gravid ved et uheld, hvilket havde ført til flere sammenstød i familien.

Jennet fandt et billede frem af sin søster, og det bekræftede alle mistanker. Jennets søster var Rose, og Rose var hans mor.

Konfrontationen med Rose

Han planlagde at konfrontere Rose med sandheden, ikke fordi han var sur, men fordi han ville vide mere og have, at hun skulle vide, at han vidste, hvem hun i virkeligheden var for ham, det skriver han i et efterfølgende opslag.

Det skulle vise sig, at Roses forældre havde ledt efter dem i tiden efter, at Rose var stukket af. Jagten var dog blevet forhindret fordi Rose havde flygtet til et naboland. I et senere brev til dem fortalte hun, at de boede hos et par, der tog sig godt af dem, så forældrene behøvede ikke at bekymre sig, men at de heller ikke skulle lede efter dem.

Men Roses far kunne ikke dy sig, og efter et par år lykkedes det ham at finde frem til Rose.

Mødet førte til tilgivelse og selvom det først var igennem Jennet, at den 19-årige indså, hvem hans morfar var, så havde de mødt hinanden flere gange. Rose havde bare introduceret sin far som en gammel ven.