Ugeblad beder om hjælp: Hvem skal vinde prisen som Danmarks sødeste kassedame 2024?

Underholdning

08/01/2024

Mia Strandgaard Flück fra Rema 1000 kåres som Danmarks sødeste kassedame 2023. Foto: Sara Skytte
Mia Strandgaard Flück fra Rema 1000 kåres som Danmarks sødeste kassedame 2023. Foto: Sara Skytte

Skrevet af J. Bøgen

Er der en ved kassen, hvor du handler, der fortjener den store hæder?

Kender du en medarbejder i et af landets supermarkeder eller købmandsbutikker, der har fortjent en særlig hyldest, kan du indstille ham eller hende til ugebladet Hjemmets kåring af Danmarks sødeste kassedame m/k 2024.  

Hjemmet har i den forbindelse brug for lokale kræfter til at finde gode kandidater i alle hjørner af landet. Sidste år skrev hele 995 læsere til Hjemmet for at indstille ikke færre end 350 søde kassedamer m/k. 

“Det er imponerende, hvor mange der har taget sig tid til at hylde hverdagens helte. Vi håber, at kunderne også i år vil hjælpe os med at finde Danmarks sødeste kassedame. Der findes masser af kassedamer derude, der gør en ekstra indsats i hverdagen, og læserne og kunderne kan hjælpe os med at finde dem," siger Hjemmets chefredaktør Marianne Gram

Det er kæmpestort!

Mia Strandgaard Flück fra Rema 1000 i Gevninge var overvældet, da hun sidste forår blev kåret til Danmarks sødeste kassedame 2023. 

”Det er kæmpestort. Tænk, at alle de folk vil bruge tid på at stemme på lille mig. Jeg synes jo bare, mit job er sjovt. Faktisk er jeg bare stolt over, at jeg kom i finalen. Det er da ret cool,” sagde hun, da hun blev overrasket med hyldest og masser af præmier, som altid følger med titlen som Danmarks sødeste kassedame. 

Nomineringen foregår ved at skrive til Hjemmet og fortælle, hvorfor kassedamen i lige netop dit lokale supermarked eller købmandsbutik skal vinde titlen som Danmarks sødeste kassedame m/k 2024 og præmier til en værdi af næsten 29.000 kr. 

Når Hjemmets redaktion har modtaget indstillingerne, udvælges fem finalister, der bliver præsenteret i bladet og på Facebook. Derefter er det op til Hjemmets læsere at stemme om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame 2024.

Sådan nominerer du

Hjemmet synes, at alle kassedamer m/k fortjener en ekstra anerkendelse. Derfor trækker ugebladet igen i år lod om 10 præmier à 1000 kr. blandt alle indstillede kassedamer. 

Send en mail eller et brev til Hjemmet inden mandag den 5. februar 2024 og fortæl, hvem du indstiller, og hvorfor du synes, han eller hun er Danmarks sødeste kassedame m/k. Husk at skrive både kassedamens navn og butikkens navn og adresse. 

Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk 

Hjemmet 
Strødamvej 46 
2100 København Ø 
Postboks 252 

Mærk kuverten ”Danmarks sødeste kassedame”.