Dansker vinder 13 mio. kr.: Her bor vinderen

Underholdning

07/01/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Derudover blev der trukket yderligere 2 nye millionærer!

Det er kun en uge siden, vi sprang ind i det nye år – og for særligt en dansker må 2024 siges at lægge ufatteligt godt fra land.

Det står klart efter aftenens Lotto trækning, hvor vedkommende ramte plet på de syv helt rigtige tal i Joker, hvilket er et tillægsspil i Lotto, der kan tilkøbes for 10 kroner per kupon.

Vinderen spillede med via abonnement og kommer fra Odense. Den heldige fynbo kan nu se frem til, at vanvittige 13.163.412 skattefrie millioner kroner tikker ind på kontoen.

Der var for anden uge i træk ingen vinder af førstepræmien i Lotto. Næste uges pulje stiger derfor til magiske 14 millioner kroner.

Tre nye millionærer lørdag aften

Aftenens store vinder af førstepræmien i Joker er dog ikke den eneste, der kan se frem til lidt ekstra at lune sig med i et snedækket Danmark. Vanen tro blev der nemlig også udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'.

Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der hver vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige  ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken eller ej.

De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften er:

  • En kupon købt hos Oil!-Butikken i Esbjerg

  • En heldig kunde fra Aarhus Kommune, som har spillet med via abonnement.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et kæmpestort tillykke.

Lotto vindertal uge 1:
3, 13, 20, 22, 24, 25, 26

Lotto tillægstal uge 1:
7

Lotto jokertal uge 1:
5, 7, 0, 7, 1, 6, 0