TV 2 sløjfer seer-succes efter fem sæsoner

Underholdning

01/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Kommer du til at savne det?

Efter fem succesrige sæsoner lakker det populære TV 2-program "Sommerdrømme" mod enden.

I programmet har fire dedikerede par, sæson efter sæson, konkurreret gennem otte uger om at vinde et sommerhus til en værdi af tre millioner kroner, men nu er det snart fortid.

Men nu skal boligdrømmene knuses, og sendetiden fyldes ud med noget andet: TV 2 sløjfer nemlig sommerhus-boligprogrammet.

Camilla Kjems, en af dommerne i "Sommerdrømme", afslører over for BILLED-BLADET, at den nuværende sæson bliver den sidste.

"Desværre har TV 2 valgt at nedlægge "Sommerdrømme". Jeg fik besked om det i vinter i forbindelse med, at TV 2 har lavet en række besparelser. Det er selvfølgelig rigtig trist, og jeg ville gerne have lavet flere programmer. Men jeg synes, at jeg har haft fem helt fantastiske sæsoner, hvor jeg har set en masse af Danmark, og det har jeg virkelig elsket," fortæller hun.

Til til noget nyt

Selvom programmet har været en stor succes, har det også været krævende at være med.

"Det har været fem gode sæsoner, men det har været hårdt, når man har en halvanden måned, hvor man skal rejse et sted hen hver tredje dag. Jeg har nydt hvert sekund, og jeg synes da, at det er ærgerligt," siger Kjems, der snart tiltræder som ny direktør hos TV 2/Bornholm efter 20 år hos Aller Media.

Beslutningen om at nedlægge "Sommerdrømme" kommer som led i en række besparelser fra TV 2's side. Fans af programmet vil uden tvivl savne de spændende konkurrencer og kreative udfordringer, som har præget de seneste fem sæsoner.