Travl uge for Danske Spil: 10 nye danske millionærer

Underholdning

27/05/2024

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Vinderne er spredt ud over hele landet!

Hele 10 gange måtte Danske Spil hive det helt store checkhæfte frem i sidste uge: Hver gang blev en ny dansker millionær.

Den seneste millionær kom søndag aften, hvor en heldig dansker fra Køge Kommune ramte både en stor gevinst på 18.000 kroner og en kæmpestor en gevinst på 1.000.000 kroner i Keno.

Lørdag aften var der ekstra travlt hos Danske Spil, for det var nemlig månedens sidste lørdag, og derfor skulle der både findes de to ugentlige vindere af Millionærchancen, og de fem vindere af Supermilionærchancen.

Her bor (nogle af) vinderne

De to vindere af Millionærchancen var
  • En heldig kunde fra Nordjylland, som har spillet med via mobilen. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.

  • En kupon købt hos Dagli'Brugsen i Ansager.

De fem vindere af Super Millionærchancen var
  • En kupon købt hos Dagli'Brugsen i Undløse.

  • En heldig kunde fra Randers Kommune, som har spillet med via mobilen.

  • En lige så heldig kunde fra Esbjerg, som har spillet med via mobilen.

  • En kupon købt hos Min Købmand Ejby Mosevej i Glostrup. Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.

  • En heldig kunde fra Holbæk Kommune, som har spillet med via abonnement

Ny millionær ved det ikke

Fredag aften var der også et par heldige vindere ved trækningen i Eurojackpot, som begge vandt i omegnen af 5,5 mio. kr.

Den ene af de to heldige vindere kommer fra København og har spillet med på nettet, og vedkommende har fået direkte besked om gevinsten fra Danske Spil.

Den anden, heldige vinder har spillet med via en kupon, der er købt i Meny i Himmelev ved Roskilde - og den vinder har Danske Spil endnu ikke snakket med, så har du spillet Eurojackpot på Roskilde-egnen, så er det nu, du lige skal finde din kupon frem for at tjekke den - den kan være små 5,5 millioner kroner værd.

Eurojackpot, 24. maj Vindertal

2, 3, 4, 21, 45

Eurojackpot, 24. maj Stjernetal

6, 12

Lotto, vindertal, 25. maj

4, 7, 12, 15, 30, 32, 36

Lotto, tillægstal, 25. maj

8