Mor til grædende baby på fly takker passager for ærlig kommentar

Underholdning

03/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mor fløj for første gang med sin baby, som skreg hele turen. Så modtog hun en ærlig kommentar fra sidemakkeren.

Fra en forælder til en anden

Når man sidder i et fly med en grædende baby, kan det være svært at vide, hvordan man bedst reagerer. Mens nogle forældre måske vil glæde sig over at få hjælp, foretrækker andre at man lader dem være, så de kan håndtere det og komme videre. Men du kan være sikker på, at alle sætter pris på venlige ord.

En mor har dog rost sin sidemakker for at give den modsatte reaktion, da de gav hende en 'brutalt ærlig' kommentar efter en kaotisk flyvetur.

Heldigvis blev kommentaren modtaget positivt, og forælderen satte pris på rådene fra den velmenende fremmede. Hun gik derefter til Reddit for at rose sin sidemakker, en medforælder, der også rejste med sine børn.

I sin fortælling om den morsomme samtale, forklarede moren, at hun i denne uge fløj med sin fem måneder gamle baby for første gang. Heldigvis, på vej til deres feriedestination, opførte hendes lille pige sig perfekt.

Hun græd ikke en eneste gang, ifølge den stolte mor, og hun 'smilede til hver passager' og blev venner med stewardesserne. 

Men desværre: "hun var forstoppet da vi fløj hjem."

En ærlig (og sjov) kommentar

”Og selvfølgelig skreg hun, mens hun havde ondt i maven på hele den 3 timer lange flyvetur," skrev moren. "Hun var nok ikke så slem, men jeg var et vrag."

Så da en anden familie bemærkede, at kvinden og hendes mand kæmpede, mens de forberedte deres barnevogn, glædede hun sig over den komiske lettelse, de tilbød.

Moren forklarede: "Jeg sagde til min mand, 'Ja, vi skal helt sikkert ikke have en til!' og en mand, der sad med sine børn ved siden af os, kom til at sige: 'Ja, det er nok en god idé.' Og så på sin yngste datter og sagde spøgende "Det er bare for sjov, Nora, du er fantastisk!”