Oddermor efterlod babyer på vejen: Se den uimodståelige redningaktion

Kæledyr

26/3/23 | 06:23

Foto: Pexels @Anna Tarazevich
Foto: Pexels @Anna Tarazevich

Skrevet af Emil B.

Natalie Therese og hendes partner var på vej hjem fra en Bed-and-breakfest, da de pludselig stødte på noget på siden af vejen. Og de MÅTTE bare handle på det.

Pelsklumper lå midt på vejen

Therese havde en følelse af, at hun måtte stoppe. Og da hun kom tættere på, så hun tre babyoddere midt på vejen. Hun fortalte The Dodo, at: "Min partner troede, at de bare var en klump snavs eller noget!"

Det gik så op for hende, at hun havde set babyodderens mor løbe væk derfra kort forinden på grund af en modkørende bil. Og nu lå de der helt alene, mens deres bange mor kiggede længselsfuldt efter dem fra en nærliggende skov.

De var selv alt for unge til af vide, hvordan de skulle kunne komme væk fra vejen. Og de var derfor helt forvirrede og fortvivlede over, at deres mor var så langt væk henne i skoven. Derfor tog Therese en beslutning om, at hun ville hjælpe dem tilbage til deres mor.

Uimodståelig redningsaktion

Therese opmuntrede dem alle tre blidt væk fra vejen, væk fra de farlige biler, der kunne komme kørende når som helst. Therese stod ved siden af dem og ventede på at sikre sig, at hver enkelt fandt ud af, hvad de skulle gøre.

Hun stilte sig så ved sin bil og ventede, indtil moderen kom ud, og alle tre babyer løb af vejen sammen over til moren, derefter "ventede jeg et par minutter mere for at sikre mig, at de ikke ville løbe tilbage til vejen."

Den dag gjorde en kæmpe indflydelse på odderfamilien, og moren virkede enormt taknemmelig, selvom hun jo ikke kunne fortælle det med sine ord.

"Jeg blev så rørt og rørt til tårer af hele oplevelsen," sagde Therese og tilføjer: "Naturen og hendes skabninger er bare så smukke."