Tilkaldte politiet da hun så giftig edderkop: Da betjentene kom gik sandheden op for hende

Udland

29/1/23 | 07:32

Foto: Politi i Zdunská Wola
Foto: Politi i Zdunská Wola

Skrevet af Rikki Jørgensen

Hvad ville du gøre, hvis du i dit hus pludselig så en fugleedderkop? Hvis du reagerer ligesom denne kvinde, så ringer du til politiet.

Det er en af de mest almindelige fobier. Skrækken for de små lodne kryb sidder i mange af os.

Sådan var det også for denne kvinde, der pludselig så en edderkop, man normalt ikke ser indenfor. Det lille 'monster' gemte sig i et hjørne under trappen i et lejlighedskompleks, og da kvinden så den store krabat fik hun et chok.

Da hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre, tilkaldte hun politiet. Hændelsen skete i den polske by Zdunská Wola, og det er det lokale politi, der har offentliggjort detaljerne om sagen.

De tilkaldte betjente tog situationen alvorligt og ankom meget hurtigt til stedet. Det viste sig dog, at den store lodne fyr i hjørnet måske ikke var så farlig endda.

Betjentene udstyrede sig selv med en sneskovl og ville på den måde fange edderkoppen. Ganske rigtigt var der en stor edderkop under trappen. Den lignede tilmed den type af edderkop, der godt kunne være giftig.

Betjentene rykkede tættere på den lodne trold under trappen, og de begyndte at udtænke en strategi for at fange edderkoppen. Den rører sig dog ikke ud af flækken, da de nærmer sig, og pludselig går den grinagtige sandhed op for dem. De kiggede på et stykke plastiklegetøj.

Et eller andet barn måtte have tabt det, og så var det faldet ned under trappen. Eller måske har en lille slyngel bevidst forsøgt at skræmme beboerne i lejlighedskomplekset. Nu kan ejeren komme og hente det "farlige dyr" på politistationen.

Det skal tilføjes, at plastiklegetøjet virkelig er livagtigt. Medmindre det undersøges meget nøje, kan det være meget svært at kende forskel på en rigtig edderkop og denne falske en af slagsen.

Du kan se den i opslaget fra politiet nedenfor.