Husejer hørte underlige fuglelyde fra væggen: Da dyreværnet fandt grunden knækker de sammen af grin

Udland

15/3/23 | 08:52

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Heldigvis nåede de ikke at lave hul i væggen før fuglen blev fundet.

Vildtlivsreddere fik en overraskelse, da en fugl, som de blev tilkaldt til at redde efter husejer havde hørt "mærkelige" lyde, viste sig at være et udstoppet Harry Potter-legetøj.

Det skriver Daily Star

Frivillige fra Cleethorpes Wildlife Rescue blev kontaktet, da en bekymret beboer hørte "fuglelyde" komme inde fra et væghulrum.

Hørte fuglelyde fra væggen

Den forvirrede husejer havde ikke været i stand til at fastslå, hvor en fugl kunne være kommet ind i væggen og havde selv gennemsøgt ejendommen for at finde fuglen uden held.

Til sidst besluttede husejeren at tilkalde vildtlivsreddere, som efter deres egen undersøgelse konstaterede, at støjen kom fra et Hedwig-legetøj under familiens sofa. Hedwig er Harry Potters ugle i Harry Potter-serien.

Finder ugle under sofaen

Grimsby Live rapporterede, at Cleethorpes Wildlife Rescue delte den noget anderledes redningsopgave på Facebook. Her skrev de:

"Lad os slutte i dag med en glad og ret komisk tone: Vi blev kaldt til et hus angående mærkelige fuglelyde, der menes at komme inde fra muren! Der var ingen indlysende indgang, som beboeren kunne finde, så det var et mysterium, hvordan en fugl ville have fundet vej ind i væghulen. Heldigvis endte det med at et tudende legetøj blev fundet, før nogen vægge blev beskadiget i eftersøgningen efter den nødstedte "fugl"." 

Virkelig ked af det

Efter en smule undersøgelse stod det klart at det ikke var en virkelig fugl, der havde brug for hjælp:

"Jeg er virkelig ked af det ... det er en Harry Potter Hedwig bamse, en af ​​børnene har været rund og efterladt den under sofaen," fortalte Redningsmanden at ejeren skulle have sagt efter fundet. 

I opslaget skriver de yderligere:

"Nå, det var i det mindste ikke en rigtig fugl, og vi var i stand til at gå videre til den næste redning! Tak for videoen og tilladelsen til at dele din historie."