Kvinde reddede hjemløs 'killing': Det viste sig dog at være noget helt andet

Kæledyr

15/03/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

En kvinde i Californien reddede en 'killing', men det viste sig senere at være noget helt andet end en sød lille killing. Både politiet og dyreværnet kom ind over sagen.

Hvis du elsker dyr, uanset om det er kæledyr eller de dyr, der hører til i naturen, så er historier om dyr, der bliver reddet, helt sikkert noget, der kan bringe et smil frem på dine læber.

Sådan en historie er det. En kvinde i Californien, havde netop reddet, hvad hun troede var en hjemløs killing, da hun pludselig indså, at hun i stedet havde fået en nyfødt ræv med sig hjem.

Ifølge Rocklin Police Department havde kvinden taget killingen med ind i sit hjem, idet hun antog, at det var en forældreløs eller forladt killing.

"En beboer i Rocklin fik sig noget af en overraskelse i sidste uge efter at have opdaget, at den lille 'killing', hun havde reddet, viste sig at være en ræv. Et bekymret familiemedlem ringede til os efter at have set den lille bange fyr," skrev Rocklin Politi på Facebook.

Dyreværnet modtog senere babyræven. De slog endda et opslag op på deres Facebook-konto sammen med en detaljeret billedtekst, der forklarer, hvad man skal gøre, hvis man støder på et såret dyr.

Dyreværnet delte ligeledes en video af den lille ræv. Den kan du se her.