Medie skriver: Han bliver den næste 007

Underholdning

20/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Han mangler eftersigende blot at sætte sin underskrift på kontrakten!

Der har længe været spekulationer om, hvem der skulle overtage rollen som Agent 007, efter Daniel Graig spillede James Bond for sidste gang i filmen "No Time To Die" fra 2021.

Et hav af skuespillere har været nævnt, herunder store navne som Idris Elba, Cillian Murphy, Henry Cavill og Theo James.

Der har også været tale om, hvorvidt folkene bag de succesfulde film kunne finde på at introducere end kvindelig 007, men nu mener det britiske medie, The Sun, at vide, hvem der kommer til at trække i smoking, forføre kvinder og redde verden ved siden af.

Ifølge mediets kilder har den 33-årige brite Aaron Taylor-Johnson, der får den unikke mulighed.

Faktisk skukke Tayler-Johnson allerede have fået tilbuddet og mange faktisk bare at sætte sin underskrift på kontrakten.

Hvem er han?

Det er måske ikke et navn, der vil vække genklang hos særligt mange danskere, men han har et imponerende CV i betragtning af sin alder.

Han spillede nemlig med i Marvel-filmen "Avengers: Age of Ultron", ligesom han også havde hovedrollen i DC's film om "Kraven, The Hunter" og ikke mindst "Novher Boy", der handler om Beatles-legenden John Lennons unge år.

Han slog for alvor igennem i ungdomsfilmen "Kick-Ass" fra 2010, og siden har han spillet over for store navne som Russel Crowe, Brad Piitt.

Så det er eftersigende bare et spørgsmål om tid, før den nye 007 bliver offentliggjort!

Aaron Taylor-Johnson på den røde løber i 2018.