Løb på scenen under rockkoncert - så blev guitaren pludselig et våben

Underholdning

23/11/2022

Foto: Screenshot, @gregvalentine123/YouTube
Foto: Screenshot, @gregvalentine123/YouTube

Skrevet af J. Bøgen

Det var en noget anderledes oplevelse, koncertgæsterne fik sig søndag!

Gæsterne til Black Crowes-koncerten i Melbourne søndag aften fik sig en noget aparte oplevelse.

Kort inde i nummeret Stare It Cold, hvor der ellers var godt gang i både band og koncertgæster, var der nemlig pludselig en uindbudt person på scenen.

En mand fra publikum sprang nemlig op til bandet og forsøgte øjensynligt at nå hen til bandets guitarist, Rich Robinson. Sikkerhedsvagterne var hurtigt på stedet og forsøgte at få den lidt for entusiastiske koncertgænger under kontrol, men det viste sig at være en større udfordring.

Faktisk gik det så vidt, at Robinson selv valgte at tage affære. Og hvordan gør man så det, når man står og spiller guitar? Man laver simpelthen sit instrument om til et våben.

Se den besynderlige episode i videoen herunder (starter 15 sekunder inde). Artiklen fortsætter længere nede.

Forsanger Chris Robinson, der ellers havde formået at give en energisk og velsungen version af sangen indtil da, valgte da også undervejs at sænke mikrofonen og hjælpe sikkerhedsvagter og sin bandkollega med at få den uindbudte mand ned fra scenen.

Han troppede da heller ikke ubevæbnet op. For når man ikke lige synger, kan man jo godt bruge mikrofonstativet til andet end at holde mikrofonen ...

Ifølge TMZ blev fanen efterfølgende eskorteret ud fra koncerten. Det vides ikke, om episoden får andre konsekvenser for ham, eller om bandmedlemmerne risiker nogen former for repressalier.

Ifølge hjemmesiden setlist.fm var Stare It Cold det tiende nummer i løbet af koncerten, og mon ikke sceneløberen har ærgret sig godt og grundigt efterfølgende - resten af koncertgængerne fik nemlig yderligere fem numre og et ekstranummer fra rockikonerne.

Black Crowes så første gang dagens lys helt tilbage i 1984, og de har været aktive lige siden med enkelte pauser.

I årenes løb har de udgivet otte studiealbums og fire livealbums og har gentagne gange været at finde på single-hitlister verden over.

De kommer oprindeligt fra Atlanta, Georgia i USA og spiller hård bluesrock med sydstatselementer.