Inden kampen i aften: Så meget tror danskerne, landsholdet vinder med

Underholdning

07/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvis danskerne får ret, bliver det en ret underholdende kamp!

Spørgsmålet er ikke, om Danmark slår San Marino i aften – spørgsmålet er kun, hvor stor sejren bliver.

Og hvis man bruger Danske Spils kunder som et barometer på folkets optimisme, så er der forventninger om mange mål i Parken. Men kun i den ene ende.

”San Marino ligger på sidstepladsen på FIFA’s officielle rangliste, så det kommer ikke bag på os, at vores kunder tror på dansk sejr med mange overskydende mål, men alligevel: Jeg kan ikke huske, at vi nogensinde før har oplevet, at vores kunder har troet på SÅ mange mål, som i dag. Vi har kunder, der tror på helt op til 15-0 til Danmark. De fleste er dog lidt mindre optimistiske, men kun lidt: Det mest populære ciffertips lige nu er sjovt nok 8-0. De samme cifre, som Danmark slog Moldova med i VM-kvalifikationen for toethalvt år siden,” siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen.

Dengang scorede Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard, Jens Stryger Larsen, Mathias Jensen, Robert Skov og Marcus Ingvartsen for Landsholdet. Af dem er det kun Jens Stryger Larsen og Mathias Jensen, der er med i den nuværende trup, men det er ikke dem, som danskerne tror på som målscorere i aften.

Det er derimod danskernes nye kæledægge, Rasmus Højlund.

”Det er helt vildt så hurtigt, at danskerne har taget Rasmus Højlund til sig. I skrivende stund er tre ud af fire af alle de spil, der er kommet på navngivne målscorere mod San Marino, sat på Rasmus Højlund. Og mere end halvdelen af dem går endda på, at han scorer mindst to mål i aften,” siger Mathias Reimer Larsen.

Kampen kan ses på TV2 klokken 20.45