Efter 11 sæsoner: Farvel til 'Vild med dans'

Underholdning

06/09/2023

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Skrevet af J. Bøgen

Det bliver hendes sidste sving-om.

Siden 2003 er har danskerne samlet sig om fjernsynet for at se kendte danskere udvikle deres evner på dansegulvet med hjælp fra deres professionelle partnere.

I år er ingen undtagelse, når den 20. sæson af 'Vild med dans' løber over skærmen for første gang fredag d. 22. september.

Men i år kommer også til at markere en afslutning. Ikke for kendte danskere, der skal svinge træbenet, ej heller for flotte kjoler og fantastiske koreografier:

Men den 20. sæson bliver også den sidste for den ene halvdel af værterne.

Siden 2013 har Sarah Grünewald nemlig været med til at styre løjerne i 'Vild med dans', men efter denne sæson er det altså slut.

Det fortæller hun til TV 2.

"Det lyder måske lidt flyvsk og drømmefangeragtigt, men jeg tror, at vi nogle gange skal lukke nogle kapitler, så nogle nye kan åbnes, i den her bog som hedder ’livet’," siger Sarah Grünewald til mediet.

Startede med Elming

Der er da også løbet meget vand under broen i løbet af de snart 11 sæsoner, Sarah Grünewald kan skrive vært på 'Vild med dans' på sit CV.

Da hun startede hed den anden halvdel af værtsparret for eksempel Claus Elming, men i 2018 fik Grünewald en ny makker i form af Christiane Shaumburg-Müller, inden det sidste år blev Martin Johannes Larsens tur til at prøve kræfter med opgaven.

Rekorden for flest sæsoner som vært på 'Vild med dans' indehaves af Claus Elming med imponerende 12 af slagsen, men selvom Grünewald altså med yderligere to sæsoner efter den kommende ville kunne tage rekorden for sig selv, er siger hendes mavefornemmelse, at det er tid til at stoppe - til trods for, at hun er selverklæret konkurrencemenneske.