Her bor 2 nye millionærer: Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu

Underholdning

17/06/2024

Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Måske en god idé lige at tjekke sin kupon ...

1.000.000 kroner skattefrit: Det var gevinsten for to særdeles heldige danskere, som begge spillede med i Lotto i lørdags.

I første omgang havde de godt nok ingen gevinst, men i ekstratrækningen Millionærchancen, var de helt anderledes heldige.

Den ene million er vundet på en kupon, der er købt i SuperBrugsen i Ferritslev på Fyn - så hvis du ligger inde med en kupon, der er købt i det fynske, så kan det da i den grad godt være, at den lige skal tjekkes en ekstra gang.

18 mio. i puljen på lørdag

Den anden million er vundet af en af Danske Spils faste PLUS-abonnenter fra Aarhus-området. Danske Spil har endnu ikke snakket med de to vindere, men ønsker dem begge stort tillykke.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Det var femte uge i træk, at der ingen førstepræmievinder var - og det betyder, at puljen overlever, så der næste lørdag er hele 18 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Lotto.

Dermed er der udsigt til, at en heldig vinder kan lande den største gevinst i Lotto, siden en heldig dansker vandt 19 millioner i marts 2022.

Lotto, vindertal 15. Juni

1, 7, 18, 24, 27, 31, 34. 

Lotto, tillægstal, 15. juni

28