Populært TV 2-program vender tilbage: Tvillingerne tager endnu en tørn

Underholdning

15/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Seerne kan godt begynde at glæde sig!

De vandt hurtigt danskernes hjerter, da de inviterede kameraet med indenfor.

Flere har savnet dem, og nu er der godt nyt fra Holstebro:

Tvillingerne Anders og Torben, der er kendt for deres tætte relation og ens udseende, vender snart tilbage i en ny sæson af dokumentarserien 'Anders og Torben'.

Det kan være en udfordring at skelne Anders og Torben fra hinanden. De er identiske tvillinger, der ikke kun deler udseende, men også livsstil. De bor sammen, klæder sig ens, arbejder sammen og tænker ofte de samme tanker. Deres bånd har gjort dem til en uadskillelig duo, der har fanget publikums hjerter.

TV 2 har gennem årene fulgt de 54-årige brødre tæt, både i Danmark og rundt om i verden. Nu er de klar til at genoptage deres rejse på skærmen.

Det skriver HER&NU.

"Man vender sig til det"

At have kameraer, der følger hver bevægelse, kan være en uvant oplevelse for mange, men ikke for Anders og Torben.

"Man vender sig fuldstændig til det efterhånden," fortæller Anders til mediet.

I næsten et årti har danskerne kunnet følge med i tvillingernes hverdag, som ofte har involveret rejser til Thailand. Begge har de thailandske kærester og en særlig tilknytning til landet.

Deres næste store projekt er at finde en ny lokation til deres restaurant i Thailand, som de driver sammen med Anders' forlovede, Udon 'Don' Lowthong.

Denne nye sæson af 'Anders og Torben' lover at bringe både velkendte og nye oplevelser til seerne, som kan se frem til at følge tvillingerne på deres eventyr i både Danmark og Thailand.