Ekspert forudser: De ryger ud af Vild med dans i aften

Underholdning

03/11/2023

Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2
Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2

Skrevet af J. Bøgen

Hvem hepper du på?

Årets Vild med dans er i sandhed uforudsigelig, hvilket Danske Spils eksperter har måttet sande gang på gang. Til aftenens udgave af konkurrencen er én ting dog sikker: Kasper Fisker kan ikke stemmes ud, da han i sidste fredags jubilæumsprogram sikrede sig en fredning.

Og Danske Spils oddsætter og Vild med dans-ekspert, Mathias Reimer Larsen, er taknemmelig for i det mindste at have ét fast holdepunkt i en meget uforudsigelig konkurrence.

”Vi ved nu, at Kasper Fisker ikke kan sendes hjem, og det giver noget ro omkring ham, da han nu har sikret sig minimum to ekstra aftener på dansegulvet. Det taler godt ind i vores seneste udmelding om, at der bliver skudt med spredehagl i årets konkurrence. Den ene uge sikres ét par, den næste er tavlen hvisket ren, og et nyt par får medvinden – det er en næsten umulig opgave at vurdere. Galskaben fortsætter!," siger Mathias Reimer Larsen.

Sommer bedst på floor

Det er i år altså ualmindeligt svært at forudsige, hvad der kommer til at ske i den populære konkurrence, men enkelte deltagere performer dog så godt, at det hjælper oddssætteren til at i det mindste at kunne fremhæve nogle frem for andre.

”Det er nærmest sådan i år, at det eneste, vi uge ud og uge ind kan støtte os til, er, at Mette Sommer er den dygtigste på floor. Endnu engang fik hun i sidste uge flest dommerpoint, men i og med, at Kasper Fisker nu er fredet, rykker han naturligvis tættere på som favorit til at vinde samlet. Han har derfor nu overtaget 2. favoritrollen, og har overhalet Bull og Le Schmidt indenom,” siger Mathias Reimer Larsen.

Men hvem skal ud?

Eksperten fremhæver dog, at Sebastian Bull fortsætter sin positive udvikling – nu ikke kun med seerstemmer, men også med flot dans og dertilhørende solide karakterer. Han fik således i sidste uge anden flest point af dommerne med 37. Mette Sommer fik 41. I den anden ende af skalaen tegner der sig et billede af, hvem der i aften skal sige farvel.

”Det begynder at dufte af et farvel til Özlem og Thomas Evers, mens Trudslev også ligner en, der skal i omdans. Begge de to par havde laveste karakterer sidste uge. Så nu spidser konkurrencen til, selvom det virker næsten umuligt at spå om, hvem der ryger ud. Nu læner vi os ud og forsøger med endnu en spådom, men det har jo vist sig hele sæsonen igennem, at alting kan ske,” slutter Mathias Reimer Larsen.

Vild med dans kan som altid følges på TV2 fra kl. 20.