The Boss is back - Springsteen kommer til Danmark

Underholdning

31/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er altså imponerende med den energi, når man er fyldt 74 år ...

Selvom man er fyldt 74, betyder det ikke, man per automatik læner sig tilbage og nyder sine gyldne år i ro og mag.

Det må man sige, at Bruce Springsteen er et levende eksempel på. Med koncerter, der ofte varer omkring tre timer, spiller Springsteen og The E Street Band verden tynd i tide og utide - og nu kommer verdensstjernen til Danmark.

Dyrskuepladsen i Odense skal nemlig tirsdag den 9. juli 2024 lægge græs til koncerten, og musikelskerne kommer bestemt ikke til at føle sig ensomme. Dyrskuepladsen er nemligunder udbygning, og vil allerede næste år stå klar som en af Nordeuropas største og mest bæredygtige eventpladser, og skal dermed lægge græs til en af verdens allerstørste artister og op mod 50.000 koncertgæster.

”Det er en fantastisk nyhed for alle os fans, at én af verdens største nulevende rocklegender kommer til Odense med sit enorme bagkatalog af berigende sange. Med Bruce Springsteen And The E Street Band på Dyrskuepladsen, er jeg sikker på, at vi får en helt magisk aften i Odense med titusindvis af glade gæster fra nær og fjern. En aften hele Danmark vil tale om i mange år frem”, siger Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel.

"Det bedste show på jorden"

Bruce Springsteen and The E Street Band leverede ifølge Billboard "det bedste show på jorden” i Europa i sommer, og i 2024 planlægger de en triumferende tilbagevenden til kontinentet med 22 stadionkoncerter, som netop er annonceret.

Springsteen og The E Street Band starter den 5. maj i Cardiff, Wales, og bringer deres "begejstrede og rensende" (USA Today) verdensturné til Nordirland, Irland, England, Frankrig, Tjekkiet, Italien, Spanien, Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Finland, Sverige og Norge — før de slutter af i Storbritannien med en dato på Londons Wembley Stadium den 25. juli.

Springsteen og The E Street Bands Europatour i 2023 solgte mere end 1,6 millioner billetter - og opnåede bred anerkendelse som nogle af de bedste shows i bandets karriere. Den europæiske tour modtog ros som "et af de bedste shows nogensinde” fra Daily Telegraph, samt femstjernede anmeldelser fra The Times, The Independent, NME og mange andre gennem de 14 lande de besøgte. Højdepunkterne inkluderede et kick-off på to aftener i Barcelona, ​​som "udløste eufori", som El Correo skrev, samt optrædener for over 130.000 fans ved to datoer i Londons Hyde Park og en sidste aften for over 70.000 i Monza, Italien.

Det officielle billetsalg til koncerten i Odense starter på torsdag 2. november kl. 10.00.